FLY & CRUISE NAAR DE EMIRATEN

DE PERFECTE VOORJAARSVAKANTIE AAN BOORD VAN MSC BELLISSIMA

Boek een Fly & Cruise voor een droomvakantie in de Emiraten. Vanaf 23 april 2022 t/m 18 juni 2022 worden er 8 daagse cruises aan boord de MSC Bellissima aangeboden met stops in Dubai, Abu Dhabi en Sir Bani Yas in de Verenigde Arabische Emiraten en Doha in Qatar. Profiteer nu van de vele voordelen van ons Fly & Cruise-pakket.


Tot slot kunt u met ons "Boek met een gerust hart" programma de vertrekdatum en naam wijzigen tot 15 dagen voor de afvaart van de cruise en tot 21 dagen voor vertrek, als onderdeel van een pakket "Fly & Cruise".


Lees hier meer over de inschepingsvereisten per bestemming en bereid u goed voor.

Voowaarden:

Om uw gemoedsrust te garanderen terwijl u uitkijkt naar uw volgende vakantie, eist MSC Cruises dat alle gasten een verzekering hebben die alle COVID-19 risico's dekt, inclusief annulering, repatriëring en medische kosten. Voor uw gemak kunt u kiezen voor ons nieuwe MSC COVID-19 beschermingsplan dat u dekking biedt voor, tijdens en na uw cruise. In samenwerking met Europ Assistance dekt het MSC COVID-19 beschermingsplan annuleringskosten en daarmee verband houdende medische en vervoerskosten. U kunt ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.

Tarieven geldig voor nieuwe boekingen, afhankelijk van beschikbaarheid.

De prijzen van de cruises zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise, zij omvatten de cruise volgens de geplande route, accommodatie volgens het type kajuit en de gekozen beleving, volpension aan boord en belastingen en havengelden.

De prijzen zijn exclusief vervoer indien van toepassing, pakketten, excursies tijdens aanloophavens, optionele verzekeringen, formaliteiten, aan boord of bij de boeking te betalen servicekosten en persoonlijke aankopen.

Kan gecombineerd worden met MSC Voyagers Club korting en andere aanbiedingen en kortingen.

Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de Algemene Verkoopvoorwaarden.