help Boek met een MSC Medewerker
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers

Gratis upgrade

Genieten van uw uitzicht op zee was nog nooit zo betaalbaar!

Gratis upgrade actie op een grote selectie afvaarten voor de zomer 2023 in de Middellandse Zee, Caribbean en Noord-Europa. Boek nu een balkonkajuit voor de prijs van een kajuit met zeezicht. De upgrade zit automatisch verwerkt in de getoonde prijzen, u hoeft alleen nog maar uw favoriete kajuit te kiezen.

De luxe van een balkonkajuit was nog nooit zo betaalbaar dus verwen uzelf met een prachtig zeezicht en ontspan tijdens uw cruise naar de mooiste bestemmingen! 

Om u het makkelijk te maken biedt MSC “Fly & Cruise” aan.
Fly & Cruise is een pakket aangeboden en volledig ondersteund door MSC dus van zodra u de luchthaven binnenstapt tot u daar terug komt. Wij nemen uw zorgen uit handen en maken van uw cruise een totaalbeleving. Boek nu uw volgende cruise + vliegvakantie bij MSC Cruises en ontdek ook de voordelige prijzen van ons Last Minute aanbod.

 

Wat betekent dit concreet?
De vluchten worden uitgevoerd door bekende partnerluchtvaartmaatschappijen. In het pakket zitten de luchthaventaksen, bagage in het ruim én transfers van en naar de inschepings- en ontschepingshavens.

 

Bovendien profiteer u ook nog van:

  • een verbindingsgarantie in geval van vertraging*,
  • bagage ophaaldienst**,
  • assistentie op de luchthaven vanaf 2 uur voor vertrek,
  • telefonische assistentie in geval van nood.

VOORWAARDEN :

Indien men kiest voor een afvaart uit de aanbieding inclusief drankpakket:
- Het Easy all inclusive drankpakket is inclusief voor alle personen in de kajuit. Kinderen ontvangen het Non-Alcoholisch drankpakket  

 

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 15 november 2022 t/m 4 januari 2023. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de hotel service charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.

 

Belangrijk: De prijzen van een balkonkajuit en een kajuit met zeezicht zijn aangepast volgens de gratis upgrade actie. Binnenkajuiten en kauiten met zeezicht zijn daarom gelijk geprijsd, de balkonkajuit heeft de prijs van een kajuit met zeezicht.


*Geldig in het geval een vlucht welk vertraagd of geannuleerd is. MSC Cruises zorgt op haar kosten voor een nieuwe vlucht, transfers en eventueel verblijf naar een (andere) beschikbare inschepingshaven.

**Indien uw koffer tijdens de heenreis niet op tijd aankomt bij het schip, zorgt MSC Cruises ervoor dat uw koffer z.s.m. geleverd wordt in uw hut. In sommige vaargebieden dient er rekening mee gehouden te worden dat identificatie nodig is voor het in ontvangst nemen van uw koffer.