Gratis upgrade

Genieten van uw uitzicht op zee was nog nooit zo betaalbaar!

Gratis upgrade op een grote selectie afvaarten voor de zomer 2022. Boek nu een balkonkajuit voor de prijs van een kajuit met zeezicht. We hebben het u makkelijk gemaakt want in de prijs* is de upgrade reeds verrekend. U hoeft enkel nog te kiezen.

De luxe van een balkonkajuit was nog nooit zo betaalbaar dus verwen uzelf met een prachtig zeezicht en ontspan tijdens uw cruise naar de mooiste bestemmingen!
Als kers op de taart kunt u nu ook op geselecteerde afvaarten onze suites en Yacht Club tegen een gereduceerd tarief boeken.

 

Kies hieronder uw voorkeur:

 

Bovendien is uw gezondheid en veiligheid onze topprioriteit. Daarom implementeren wij aan boord ons gezondheids- en veiligheidsprotocol om uw gemoedsrust te garanderen.

 

Daarenboven is de reisverzekering COVID-19 ook vereist voor dekking vóór, tijdens en na de cruise. Ons MSC COVID-19 beschermingsplan kan tijdens het boekingsproces worden geboekt voor slechts € 25 p.p. voor het Middellandse Zeegebied en Noord-Europa. Zuigelingen van 0 tot 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.

Tot slot kunt u met ons "Boek met een gerust hart" programma de vertrekdatum en naam wijzigen tot 15 dagen voor de afvaart van de cruise en tot 21 dagen voor vertrek, als onderdeel van een pakket "Fly & Cruise".

 

Lees hier meer over de inschepingsvereisten per bestemming en bereid u goed voor.

 

* De prijzen van balkonkajuit en kajuit met zeezicht zijn aangepast volgens de gratis upgrade. Binnenkajuit en kajuit met zeezicht hebben derhalve dezelfde prijs, een balkonkajuit is aan de prijs van een kajuit met zeezicht.

VOORWAARDEN :

Indien men kiest voor een afvaart uit de aanbieding inclusief drankpakket:
- Het Easy drankenpakket is tegen een gereduceerd tarief inclusief voor alle personen in de kajuit. Kinderen ontvangen het niet-alcoholisch drankenpakket.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 15 december 2021 t/m 14 februari 2022. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen.


De totaalprijs is inclusief de hotelservicekosten per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De hotelservicekosten zijn verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De hotelservicekosten zijn niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie.

* De prijzen van balkonkajuit en kajuit met zeezicht zijn aangepast volgens de gratis upgrade. Binnenkajuit en kajuit met zeezicht hebben derhalve dezelfde prijs, een balkonkajuit is aan de prijs van een kajuit met zeezicht.


Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de Algemene Verkoopvoorwaarden.