GENIET VAN DE MOOISTE ZOMERBESTEMMINGEN VOOR DE BESTE PRIJS

BOEK EN VAAR MET EEN GERUST HART

Verheug u nu al op de zomer met MSC: boek nu en bereid uw volgende vakantie voor.


Laat u verleiden door de romantiek van de Middellandse Zee de schoonheid van de noordelijke fjorden en de Baltische hoofdsteden of neem een duik in het warme, heldere water van de Caraïben.


Wat uw droombestemming ook is, u kan ze ontdekken in het comfort van onze elegante schepen, terwijl u geniet van de heerlijke internationale keuken, het entertainment van wereldklasse, de bekroonde diensten en activiteiten voor het hele gezin, en niet te vergeten onze luxueuze spa's en goed uitgeruste fitnesszalen.

Bovendien is uw gezondheid en veiligheid onze topprioriteit. Daarom implementeren wij aan boord ons gezondheids- en veiligheidsprotocol om uw gemoedsrust te garanderen.

Daarenboven is de reisverzekering COVID-19 ook vereist voor dekking vóór, tijdens en na de cruise. Ons MSC COVID-19 beschermingsplan kan tijdens het boekingsproces worden geboekt voor slechts € 25 p.p. voor het Middellandse Zeegebied en Noord-Europa (€ 29 p.p. voor bestemmingen buiten Europa). Zuigelingen van 0 tot 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.


Tot slot kunt u met ons "Boek met een gerust hart" programma de vertrekdatum en naam wijzigen tot 15 dagen voor de afvaart van de cruise en tot 21 dagen voor vertrek, als onderdeel van een pakket "Fly & Cruise".


Lees hier meer over de inschepingsvereisten per bestemming en bereid u goed voor.

MSC Cruises gezondheids- en veiligheidsmaatregelen zijn onderhevig aan verandering en zullen worden aangepast naargelang de pandemie evolueert.

VOORWAARDEN:

Indien men kiest voor een afvaart uit de aanbieding inclusief drankpakket:
- Het Easy drankenpakket is tegen een gereduceerd tarief beschikbaar voor alle personen in de kajuit. Kinderen ontvangen het niet-alcoholisch drankenpakket.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 10 februari 2022 t/m 30 april 2022. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen.

De totaalprijs is inclusief de hotelservicekosten per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De hotelservicekosten zijn verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De hotelservicekosten zijn niet van toepassing voor kinderen die jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie.

Kan gecombineerd worden met MSC Voyagers Club korting en andere aanbiedingen en kortingen.

Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de Algemene Verkoopvoorwaarden.