help Boek met een MSC Medewerker
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers

HAPPY SUMMER SALE!

Uw zorgeloze zomervakantie van 2023

Op zoek naar de perfecte zomervakantie voor 2023? Ontdek samen met MSC Cruises de mooiste bestemmingen in de Middellandse ZeeNoord-Europa en de Caraïben. Een zorgeloze vakantie met uw partner, familie of vrienden beleeft u aan boord van één van onze prachtige schepen.


Profiteer nu van extra aantrekkelijke prijzen tijdens onze "Happy Summer Sale" weken! Deze aanbieding is ook te boeken in combinatie met een drankpakket.

Ontdek nu ook onze Fly & Cruise-pakketten met vluchten inbegrepen voor een complete ervaring.

 

Om u het makkelijk te maken biedt MSC “Fly & Cruise” aan.
Fly & Cruise is een pakket aangeboden en volledig ondersteund door MSC dus van zodra u de luchthaven binnenstapt tot u daar terug komt. Wij nemen uw zorgen uit handen en maken van uw cruise een totaalbeleving.

Wat betekent dit concreet?
De vluchten worden uitgevoerd door bekende partnerluchtvaartmaatschappijen. In het pakket zitten de luchthaventaksen, bagage in het ruim én transfers van en naar de inschepings- en ontschepingshavens.

  • Bovendien profiteer u ook nog van:
  • een verbindingsgarantie in geval van vertraging*,
  • bagage ophaaldienst**,
  • assistentie op de luchthaven vanaf 2 uur voor vertrek,
  • telefonische assistentie in geval van nood.

Voorwaarden:

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 1 april 2023 t/m 31 augustus 2023. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen.

De totaalprijs is inclusief de hotelservicekosten per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De hotelservicekosten zijn verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De hotelservicekosten zijn niet van toepassing voor kinderen die jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie.

Kan gecombineerd worden met MSC Voyagers Club korting en andere aanbiedingen en kortingen.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de Algemene Verkoopvoorwaarden.

 

* Terugkeer in geval van vertraagde of geannuleerde vlucht. MSC Cruises zal, op eigen kosten, een nieuwe vlucht, transfers en eventuele accommodatie naar een beschikbare (alternatieve) inschepingshaven organiseren.

**Als uw bagage tijdens de heenreis niet op tijd bij het schip arriveert, zal MSC Cruises ervoor zorgen dat deze zo snel mogelijk bij uw kajuit wordt afgeleverd. In sommige vaargebieden is een identiteitsbewijs vereist om uw bagage in ontvangst te nemen.