CRUISE NU AAN BOORD VAN MSC GRANDIOSA

Boek uw lente- of zomercruise in de Middellandse Zee en maak van de gelegenheid gebruik om Palermo en Napels te bezoeken

Ga met ons mee aan boord van de MSC Grandiosa voor een onvergetelijke cruise van zeven nachten in het westelijke Middellandse Zeegebied, waarbij u de Italiaanse havens van Genua (Portofino), Civitavecchia (Rome), Napels (Pompei), Palermo en Valletta (Malta) aandoet.
­­
Als optie, tot 31 mei 2021, is een selectie van 3 excursies * beschikbaar voor de prijs van 100€ pp.
Om dit excursiepakket te kiezen, moet u bij het boeken van uw cruise het tarief 'Promo Cruise met excursies' kiezen. 
(zie 'Cruise details' voordat u op 'Selecteer' klikt)
Na deze datum kunt u genieten van ons Explorer Package dat 3 speciaal geselecteerde excursies omvat. Bovendien profiteert u van een korting tot 30% ten opzichte van de prijs aan boord, als u uw pakket in uw persoonlijke online ruimte reserveert vóór het vertrek van uw cruise.
 
Tijdens uw cruise is uw gezondheid en veiligheid onze topprioriteit, zodat u uw liefde voor cruisen en de zee met een gerust hart kunt blijven delen **.
Voor uw cruise, kunt u ook ons Covid beschermingsplan *** toevoegen voor slechts €25 per persoon per cruise. Baby's tussen 0 en 1 jaar worden gedekt door de verzekering van hun ouders zonder extra kosten.
 
Bovendien kunt u met ons "Boek met een gerust hart"-programma uw cruise flexibel wijzigen tot 15 dagen vóór de vertrekdatum voor een Cruise-only (en 21 dagen voor een Fly & Cruise pakket).
 
Boek nu uw cruise aan boord van de MSC Grandiosa in de Middellandse Zee!
 
U heeft een voucher om in te wisselen voor een toekomstige cruise ?
Gebruik deze om een cruise aan boord van de MSC Grandiosa te boeken en ontvang een extra boordkrediet. Om uw cruise te boeken, kunt u contact opnemen met ons call center op 02 401 89 30 of met uw reisbureau.


* Om dezelfde hoge normen van gezondheid en veiligheid zowel aan wal als aan boord te garanderen, kunnen gasten die van boord willen gaan dit alleen doen door deel te nemen aan een van onze MSC excursies. Extra rondleidingen kunnen ook aan boord worden geboekt..

** Voordat u uw cruise boekt, controleert u HIER of u mag inschepen volgens het land waar u woont. Als gevolg van de Covid-19 pandemie kunnen er internationale reisbeperkingen zijn, afhankelijk van uw cruisebestemming en het land waar u woont.
Om een veilige en aangename cruise te garanderen, past MSC Cruises zijn reserveringsvoorwaarden aan. Er zijn strenge gezondheids- en veiligheidsmaatregelen getroffen voor een nog veiliger ervaring aan boord. .


*** Om uw gemoedsrust te garanderen in afwachting van uw volgende vakantie, vereist MSC Cruises van al haar gasten dat ze een verzekering hebben die alle risico's met betrekking tot COVID-19 dekt, inclusief annulering, repatriëring en medische kosten. Voor uw gemak kunt u kiezen voor ons nieuwe MSC COVID-19 beschermingsplan dat dekking biedt voor, tijdens en na uw cruise. In samenwerking met Europ Assistance dekt het MSC COVID-19 beschermingsplan zowel annuleringskosten als medische en gerelateerde transportkosten. U kunt ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.

VOORWAARDEN :

VOORWAARDEN GELDIG VOOR ZOMER 2021 CRUISES :
Tarieven geldig voor alle nieuwe boekingen tot de afvaart van het schip, onder voorbehoud van beschikbaarheid voor de cruises van enkel het zomerseizoen 2021.
De prijzen van de cruises zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise, zij omvatten de cruise volgens de geplande route, de accommodatie volgens het type kajuit en de gekozen beleving, het volpension aan boord en de belastingen en havengelden.
In de prijzen zijn niet inbegrepen: vervoer, indien van toepassing, pakketten, excursies tijdens de tussenstops, optionele verzekeringen, formaliteiten, aan boord of bij de reservering te betalen servicekosten en persoonlijke aankopen.
 
VOORWAARDEN GELDIG VOOR CRUISES VAN WINTER 21-22 EN VERDER : 
Tarieven geldig voor alle nieuwe boekingen tot de afvaart van het schip, onder voorbehoud van beschikbaarheid. De cruiseprijzen zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale pri­­­js per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel service kosten.  De verplichte hotel service kosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, kunnen aan boord aan het einde van de cruise worden betaald of kunnen bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel service kosten is niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. Voor meer informatie raadpleeg de pagina Algemene informatie, onderdeel "Hotel Servicekosten".
 
Prijzen zijn exclusief vervoer indien van toepassing, pakketten, excursies tijdens aanloophavens, optionele verzekeringen, formaliteiten en persoonlijke aankopen.
 
Kan gecombineerd worden met MSC Voyagers Club korting.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de algemene verkoopvoorwaarden.