Contact us

HOT DEALS

Vind de beste prijzen voor geselecteerde cruises!

De beste deals zijn slechts een klik verwijderd. Bent u nog op zoek naar een voordelige cruise naar de mooiste bestemmingen ter wereld? Bekijk dan snel hieronder de geselecteerde cruises en vind vandaag nog uw droomvakantie. 

We hebben voor elk seizoen de beste aanbiedingen geselecteerd. Of u nu houdt van witte zandstranden, stedentrips of van de natuur, MSC cruises is de plek om uw droomcruise te vinden.

 

Om u het makkelijk te maken biedt MSC “Fly & Cruise” aan.
Fly & Cruise is een pakket aangeboden en volledig ondersteund door MSC dus van zodra u de luchthaven binnenstapt tot u daar terug komt. Wij nemen uw zorgen uit handen en maken van uw cruise een totaalbeleving. Boek nu uw volgende cruise + vliegvakantie bij MSC Cruises en ontdek ook de voordelige prijzen van ons Last Minute aanbod.

Wat betekent dit concreet?
De vluchten worden uitgevoerd door bekende partnerluchtvaartmaatschappijen. In het pakket zitten de luchthaventaksen, bagage in het ruim én transfers van en naar de inschepings- en ontschepingshavens.

Bovendien profiteer u ook nog van:

  • een verbindingsgarantie in geval van vertraging*,
  • bagage ophaaldienst**,
  • assistentie op de luchthaven vanaf 2 uur voor vertrek,
  • telefonische assistentie in geval van nood.

Voorwaarden

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt.

De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de hotel service charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.

 

* Terugkeer in geval van vertraagde of geannuleerde vlucht. MSC Cruises zal, op eigen kosten, een nieuwe vlucht, transfers en eventuele accommodatie naar een beschikbare (alternatieve) inschepingshaven organiseren.

**Als uw bagage tijdens de heenreis niet op tijd bij het schip arriveert, zal MSC Cruises ervoor zorgen dat deze zo snel mogelijk bij uw kajuit wordt afgeleverd. In sommige vaargebieden is een identiteitsbewijs vereist om uw bagage in ontvangst te nemen.