BOEK NU UW KERST- EN NIEUWJAARSCRUISE

Trakteer uzelf op een onvergetelijke vakantie en ontdek samen met MSC Cruises de populairste bestemmingen in het Middellandse Zeegebied.
 
Ga aan boord van ons nieuwste vlaggenschip, MSC Grandiosa, voor een 7-daagse cruise in het westelijke deel van de Middellandse Zee, waarbij u de Italiaanse havens van Genua, Civitavecchia (Rome), Napels, Palermo en Malta (Valletta) aandoet.
 
Zin in een langere cruise? Boek dan een 10-nachten cruise aan boord van de MSC Magnifica!
De uitgebreide route stopt in Genua (Portofino), Livorno (Florence), Civitavecchia (Rome) en Messina (Taormina) in Italië, Katakolon (Olympia) en Piraeus (Athene) in Griekenland en Valletta in Malta.
 
Om ervoor te zorgen dat u zo ontspannen mogelijk aan boord kan gaan, lanceert MSC Cruises een "All Tranquility" aanbod waarmee u naar de terminal van Genua kunt rijden en gebruik maken van gratis parkeergelegenheid.
 
 
Boek nu, u zult niet ontgoocheld worden!

VOORWAARDEN

Deze tarieven zijn geldig voor nieuwe reserveringen en hangen af van beschikbaarheid. 

Inbegrepen bij de prijs: de cruise volgens het geplande reisschema, accommodatie volgens de gekozen kajuit en beleving, volpension aan boord en de haven-en toeristenbelastingen. Gratis parkeren bij de terminal van Genua.
Niet inbegrepen bij de prijs: dranken, facultatieve excursies die op de verschillende bestemmingen worden aangeboden, optionele verzekeringen, kosten voor formaliteiten, servicekosten aan boord en persoonlijke aankopen. 


Op deze aanbieding is de MSC Voyagers Clubkorting van toepassing.
Voor de volledige reserveringsvoorwaarden verwijzen wij u naar de Algemene Verkoopvoorwaarden.