LANG LEVE DE ZOMER!

Uw zorgeloze zomervakantie van 2022

Op zoek naar de perfecte zomervakantie voor 2022? Ontdek samen met MSC Cruises de mooiste bestemmingen in de Middellandse ZeeNoord-Europa en de Caribbean. Een zorgeloze vakantie met uw partner, familie of vrienden beleeft u aan boord van één van onze prachtige schepen.


Profiteer nu van extra aantrekkelijke prijzen tijdens onze "Lang Leve de Zomer" weken! Deze aanbieding is ook te boeken in combinatie met een drankpakket.

Bekijk hier onze Fly & Cruise Lang Leve de Zomer aanbieding en ontdek de voordelen van onze pakketten.

Voorwaarden:

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 1 mei 2022 t/m 30 november 2022. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen.

De totaalprijs is inclusief de hotelservicekosten per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De hotelservicekosten zijn verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De hotelservicekosten zijn niet van toepassing voor kinderen die jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie.

Kan gecombineerd worden met MSC Voyagers Club korting en andere aanbiedingen en kortingen.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de Algemene Verkoopvoorwaarden.