ER EVEN TUSSENUIT MET ONZE LENTECRUISES
PASEN INBEGREPEN

Er is geen betere manier om van uw lentevakantie te genieten dans een cruise in maart, april, mei of juni met MSC Cruises: het is de perfecte gelegenheid om het beste van de Middellandse Zee, het Midden-Oosten, de Caraïben en Noord-Europa te ontdekken.

Boek nu een cruise en ervaar de fascinerende cultuur en geschiedenis van de Middellandse Zee, geniet van de zon op de Italiaanse Rivièra, proef wijnen in Frankrijk, probeer verse lokale recepten in Spanje of ontspan op een prachtig Grieks strand.

Ga aan boord van de MSC Bellissima met een comfortabel Fly & Cruise pakket, in samenwerking met Emirates, om te genieten van een spectaculaire route in de Golf waarbij Dubai, Abu Dhabi, Sir Bani Yas en Doha worden aangedaan. Een reis vol verwondering, mysterie en unieke ervaringen die u meeneemt naar een land waar verbluffende wolkenkrabbers uitkijken over historische paleizen en turquoise zeeën.

Dompel uzelf onder in de magie van de witte zandstranden en het idyllische turquoise wateren van de Caraïben of verdwaal in de kleurrijke kustplaatsen en het adembenemende landschap van de fjorden van Noord-Europa.

Tussen de aanloophavens door kunt u ontspannen in onze comfortabele kajuiten, genieten van onze internationale keuken, u laten verwennen door een van de vele behandelingen in onze MSC Aurea Spa of genieten van de attracties aan boord, waaronder een volledig uitgeruste fitnessruimte.

En dat is nog niet alles: u profiteert ook van ons “Cruise met een gerust hart” Programma.

 

VOORWAARDEN:

Om uw gemoedsrust te garanderen terwijl u uitkijkt naar uw volgende vakantie, eist MSC Cruises dat alle gasten een verzekering hebben die alle COVID-19 risico's dekt, inclusief annulering, repatriëring en medische kosten. Voor uw gemak kunt u kiezen voor ons nieuwe MSC COVID-19 beschermingsplan dat u dekking biedt voor, tijdens en na uw cruise. In samenwerking met Europ Assistance dekt het MSC COVID-19 beschermingsplan annuleringskosten en daarmee verband houdende medische en vervoerskosten. U kunt ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.

Tarieven geldig voor nieuwe boekingen, afhankelijk van beschikbaarheid voor de cruises van het winterseizoen 2022-2023. De prijzen van de cruises zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise, zij omvatten de cruise volgens de geplande route, accommodatie volgens het type kajuit en de gekozen beleving, volpension aan boord en belastingen en havengelden.
De prijzen zijn exclusief vervoer indien van toepassing, pakketten, excursies tijdens aanloophavens, optionele verzekeringen, formaliteiten, aan boord of bij de boeking te betalen servicekosten en persoonlijke aankopen.

Kan gecombineerd worden met MSC Voyagers Club korting.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de Algemene Verkoopvoorwaarden.

help Boek met een MSC Medewerker
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers