Mini cruises

Een minimum aantal dagen, een maximum aan rust!

Heeft u maar enkele dagen vrij om even uit de dagelijkse sleur te komen? Ontdek onze droombestemmingen en reserveer zonder uitstel enkele leuke en intense dagen aan boord van een mini cruise!

 

Geniet van alle voordelen van een verblijf aan boord op een van onze schepen uit de vloot van MSC Cruises. Van sterrenrestaurants tot tax free winkels, zwembaden, ruimtes speciaal voor kinderen ontworpen, een sportzaal met panoramisch uitzicht, u zal een overvloed aan keuzes hebben om ten volle te genieten van deze dagen.

Vergeet niet om de discotheek te bezoeken of het casino, u zal niet geloven dat u op zee bent!

Reserveer nu uw mini cruise MSC en draai even de knop om.

VOORWAARDEN:

VOORWAARDEN GELDIG VOOR CRUISES VAN WINTER 21-22 EN VERDER :

Tarieven geldig voor alle nieuwe boekingen tot de afvaart van het schip, onder voorbehoud van beschikbaarheid. De cruiseprijzen zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale pri­­­js per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel service kosten. De verplichte hotel service kosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, kunnen aan boord aan het einde van de cruise worden betaald of kunnen bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel service kosten is niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. Voor meer informatie raadpleeg de pagina Algemene informatie, onderdeel "Hotel Servicekosten".
Prijzen zijn exclusief vervoer indien van toepassing, pakketten, excursies tijdens aanloophavens, optionele verzekeringen, formaliteiten en persoonlijke aankopen.

Kan gecombineerd worden met MSC Voyagers Club korting.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de algemene verkoopvoorwaarden.

help Boek met een MSC Medewerker
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers