ONTDEK DEZE ZOMER HET BESTE VAN SPANJE EN ITALIË
MET EEN GLOEDNIEUWE REISROUTE

Ervaar Portofino, Florence, Napels, Valencia, Barcelona

 

Boek uw zomercruise en ervaar het beste van het westelijke Middellandse Zeegebied met een gloednieuwe route aan boord de MSC Bellissima, de essentie van schoonheid op zee!

Ontdek de MSC Bellissima met een 360° virtuele rondleiding.


Verken het chique Portofino, bewonder de renaissancepracht van Florence, geniet van de geuren en geluiden van Napels en Capri, proef de smaken van Barcelona of Tarragona en dompel uzelf onder in het bruisende Valencia, met de mogelijkheid om Madrid te verkennen.

 

Reist u met de MSC Bellissima (zomer 2022) en scheept u in in Barcelona of Tarragona, Spanje? Dan vindt u hier  alle informatie die u nodig heeft om uw vakantie zo goed mogelijk te beginnen.

Voorwaarden

De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de hotel service charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.
help Boek met een MSC Medewerker
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers