VAAR MEE MET DE MSC SEASCAPE TIJDENS HAAR GROTE REIS NAAR NEW YORK

Geniet als een van de eerste gasten van de unieke stijl en het comfort van de gloednieuwe MSC Seascape op haar 17-daagse maiden voyage van Rome naar New York city.

Stap in de schoenen van de grote ontdekkingsreizigers uit het verleden wanneer u vanuit Civitavecchia (Rome) op zoek gaat naar de Nieuwe Wereld! Ontdek ons charmante nieuwe vlaggenschip, MSC Seascape, op een betoverende trans-Atlantische cruise in november.

 

Deze 17-nachten durende ontdekkingsreis doet Barcelona, Valencia en Cadiz aan alvorens ze de Atlantische Oceaan oversteekt. Ervaar de magische schoonheid van de oceaan met stops in Funchal en Bermuda (King's Wharf) op weg naar New York.

 

Verbluffende bestemmingen verdienen een verbluffend schip: om dit avontuur nog onvergetelijker te maken, vaart u mee op de allereerste cruise van MSC Seascape.

Met haar futuristische ontwerp en grote buitenruimten kunt u als een van de eersten genieten van de oceaan vanuit een gloednieuw perspectief.

Voorwaarden

Tarieven geldig voor nieuwe boekingen, afhankelijk van beschikbaarheid voor de cruises van het winterseizoen 2022-2023. De prijzen van de cruises zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise, zij omvatten de cruise volgens de geplande route, accommodatie volgens het type kajuit en de gekozen beleving, volpension aan boord en belastingen en havengelden.
De prijzen zijn exclusief vervoer indien van toepassing, pakketten, excursies tijdens aanloophavens, optionele verzekeringen, formaliteiten, aan boord of bij de boeking te betalen servicekosten en persoonlijke aankopen.

Kan gecombineerd worden met MSC Voyagers Club korting.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de Algemene Verkoopvoorwaarden.