help Boek met een MSC Medewerker
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers

NOORD-EUROPA CRUISES

DOMPEL U IN DE EPISCHE SCHOONHEID VAN DE FJORDEN EN BALTISCHE STATEN

Ontdek de schoonheden van Noord-Europa en sta versteld van de prachtige landenschappen. Laat u verrassen door de adembenemende Noorse fjorden en Baltische staten waar u zich kunt laten meeslepen in prachtige sprookjesachtige omgevingen en deze van dichtbij kunt bekijken.

Onder onze ruime keuze aan cruises in Noord-Europa. Ontdek de spannende routes die de Noorse fjorden verkennen, naar het meest noordelijke punt van het continent trekken waar de zomerzon nooit ondergaat, of volg de voetsporen van de Vikingen naar de vulkanische landschappen van IJsland.

 

Reis in luxe en stijl naar de Baltische staten.
Ontdek het beste van Duitsland, Denemarken, Estland, Finland, Zweden, Polen, Litouwen, Letland en Estland tijdens een fantastische cruise in de prachtige Baltische staten en hun spectaculaire Scandinavische buren.

Voorwaarden:

De afbeeldingen zijn voorbeelden en de weergeven cruiseprijzen dienen nog herbevestigd te worden.

De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Servicekosten per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Servicekosten is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Servicekosten is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Deze actie kan afhankelijk van de beschikbaarheid gecombineerd worden met Senior, Honeymoon, Young & Young, All in one & Tandem promoties. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.