BOEK UW SPROOKJESACHTIGE ZOMERCRUISE IN NOORD-EUROPA

5 schepen en prachtige routes, inclusief overnachtingen

Haal het meeste uit uw zomervakantie en ontdek verbluffende cruisebestemmingen in Noord-Europa. U hebt de keuze uit 5 schepen en adembenemende routes - variërend van 3 tot 21 nachten - waaronder de magische Fjorden, levendige en historische steden in de Baltische Zee, overweldigende landschappen aan de Atlantische kusten van Europa, IJsland en Groenland. 


Kies gewoon de route en het cruiseschip van uw voorkeur met keuze uit verschillende schepen zoals MSC Grandiosa, MSC Virtuosa, MSC Magnifica, MSC Poesia en MSC Preziosa.

Om een veilige en stressvrije zomercruisevakantie te garanderen, profiteert u ook van het Boek met een gerust hart-programma.

Boek nu en beleef een onvergetelijke zomervakantie in Noord-Europa!

Voorwaarden:

Tarieven geldig voor nieuwe boekingen, afhankelijk van beschikbaarheid. De prijzen van de cruises zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise, zij omvatten de cruise volgens de geplande route, accommodatie volgens het type kajuit en de gekozen beleving, volpension aan boord en belastingen en havengelden.
De prijzen zijn exclusief vervoer indien van toepassing, pakketten, excursies tijdens aanloophavens, optionele verzekeringen, formaliteiten, aan boord of bij de boeking te betalen servicekosten en persoonlijke aankopen.

Kan gecombineerd worden met MSC Voyagers Club korting.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de Algemene Verkoopvoorwaarden.