FLASH AANBIEDING

Boek tot 10 september uw wintercruise in de Middellandse Zee aan boord van de MSC Fantasia.

Inschepen in Marseille elke zaterdag van 13 november tot 26 maart 2022. Kies uw cruise uit onze selectie van afvaarten en ontdek must-see bestemmingen zoals Cinque Terre, Napels of Palma de Mallorca.

Uw gezondheid en veiligheid zijn onze hoogste prioriteit. Daarom implementeren wij aan boord ons gezondheids- en veiligheidsprotocol, zodat u in alle rust kunt blijven cruisen.

Een reisverzekering COVID-19* is ook verplicht voor dekking vóór, tijdens en na de cruise. Ons MSC COVID-19 beschermingsplan is boekbaar voor slechts €25 per persoon tijdens het boekingsproces. Baby's tussen 0 en 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.

Tot slot kunt u dankzij ons "Boek met een gerust hart"-programma uw cruise flexibel wijzigen tot 15 dagen voor vertrek.

* Om uw gemoedsrust voor uw volgende vakantie te verzekeren, vereist MSC Cruises dat alle gasten een verzekering hebben die alle COVID-19 gerelateerde risico's dekt, inclusief annulering, repatriëring en medische kosten. Voor uw gemak kunt u kiezen voor ons nieuwe MSC COVID-19 beschermingsplan dat dekking biedt voor, tijdens en na uw cruise. In samenwerking met Europ Assistance dekt het MSC COVID-19 beschermingsplan annuleringskosten en daarmee verband houdende medische en vervoerskosten. U kunt ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.


VOORWAARDEN:

* Aanbieding geldig tot en met 10 september 2021.


Om uw gemoedsrust voor uw volgende vakantie te verzekeren, eist MSC Cruises van alle gasten een verzekeringspolis die alle risico's dekt in verband met de COVID-19, met inbegrip van annulering, repatriëring en medische kosten. Voor uw gemak kunt u kiezen voor ons nieuw MSC COVID-19 beschermingsplan dat dekking biedt voor, tijdens en na uw cruise. In samenwerking met Europ Assistance dekt het MSC COVID-19 beschermingsplan annuleringskosten en daarmee verband houdende medische en vervoerskosten. U kunt ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.

VOORWAARDEN GELDIG VOOR CRUISES VAN WINTER 21-22 EN VERDER :
Tarieven geldig voor alle nieuwe boekingen tot de afvaart van het schip, onder voorbehoud van beschikbaarheid. De cruiseprijzen zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale pri­­­js per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel service kosten. De verplichte hotel service kosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, kunnen aan boord aan het einde van de cruise worden betaald of kunnen bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel service kosten is niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. Voor meer informatie raadpleeg de pagina Algemene informatie, onderdeel "Hotel Servicekosten".

Prijzen zijn exclusief vervoer indien van toepassing, pakketten, excursies tijdens aanloophavens, optionele verzekeringen, formaliteiten en persoonlijke aankopen.

Kan niet worden gecombineerd met de korting van de MSC Voyagers Club.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, gelieve de Algemene Verkoopvoorwaarden te raadplegen.