ZOMER 2022 CRUISES

Boek uw cruisevakantie met een gerust hart
MSC Cruises gezondheids- en veiligheidsmaatregelen zijn onderhevig aan verandering en zullen worden aangepast naargelang de pandemie evolueert.

Denk hierbij aan de romantiek en verfijning van de Middellandse Zee.

Ontdek de mysteries en geschiedenis van Noord-Europa.

Ervaar de zon en het ritme van de Caraïben vanaf ons exclusieve privé-eiland Ocean Cay MSC Marine Reserve op de Bahamas.

 

Mooie kajuiten, een uitstekende keuken, shows in Broadway-stijl, kinderentertainment, een volledig uitgeruste fitnessruimte, schoonheidsbehandelingen en een ruim aanbod aan excursies wachten op u aan boord.

Om een veilige en stressvrije zomervakantie op een cruise te garanderen, profiteert u ook van het volgende:
MSC Flexibel Boekingsprogramma: u kunt uw vakantie met een gerust hart plannen en de vertrekdatum en naam kosteloos wijzigen tot 15 dagen voor vertrek voor een Cruise Only of 21 dagen voor een Fly & Cruise boeking.
MSC COVID beschermingsplan: Dekking voor, tijdens en na uw cruise, inclusief annulering en bijbehorende medische en transportkosten.
• Ons gezondheids- en veiligheidsprotocol.


Boek nu!

VOORWAARDEN :

Tarieven geldig voor alle nieuwe boekingen tot de afvaart van het schip, onder voorbehoud van beschikbaarheid. De cruiseprijzen zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale pri­­­js per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel service kosten. De verplichte hotel service kosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, kunnen aan boord aan het einde van de cruise worden betaald of kunnen bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel service kosten is niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. Voor meer informatie raadpleeg de pagina Algemene informatie, onderdeel "Hotel Servicekosten".

Prijzen zijn exclusief vervoer indien van toepassing, pakketten, excursies tijdens aanloophavens, optionele verzekeringen, formaliteiten en persoonlijke aankopen.

Kan gecombineerd worden met MSC Voyagers Club korting.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de Algemene Verkoopvoorwaarden.

help Boek met een MSC Medewerker
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers