DE VERKOOP van DE CRUISES ZOMER 2022 IS NU GEOPEND

Verwacht u aan nieuwe routes en nieuwe bestemmingen !

Laat u inspireren door onze fantastische cruiseaanbiedingen en breng uw zomervakantie op zee door!

Of u zich nu liever koestert in de zon van de Caraïben, naar de majestueuze fjorden van Noord-Europa reist, de schoonheid van de Middellandse Zee verkent of de wonderen van het Verre Oosten ontdekt.

 

Comfortabele kajuiten, een uitstekende keuken, entertainment in Broadway-stijl, een goed uitgeruste fitnessruimte, behandelingen in de MSC Aurea Spa en vele andere activiteiten wachten op u aan boord. Een breed scala aan excursies zal u toelaten om verschillende culturen en gewoontes te ontdekken terwijl u geniet van heerlijke lokale gerechten. Geef uw nieuwsgierigheid en de geest voor avontuur de vrije loop.

Boek nu uw cruise voor de zomer van 2022 voor een droomvakantie.

 

VOORWAARDEN :

Tarieven geldig voor alle nieuwe boekingen tot de afvaart van het schip, onder voorbehoud van beschikbaarheid. De cruiseprijzen zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale pri­­­js per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel service kosten. De verplichte hotel service kosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, kunnen aan boord aan het einde van de cruise worden betaald of kunnen bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel service kosten is niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. Voor meer informatie raadpleeg de pagina Algemene informatie, onderdeel "Hotel Servicekosten".

Prijzen zijn exclusief vervoer indien van toepassing, pakketten, excursies tijdens aanloophavens, optionele verzekeringen, formaliteiten en persoonlijke aankopen.

Kan gecombineerd worden met MSC Voyagers Club korting.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de Algemene Verkoopvoorwaarden.