SAOEDI-ARABIË & RODE ZEE:
BOEK NU UW WINTERCRUISE EN KIES ONS VOORDELIG FLY & CRUISE ARRANGEMENT

AAN BOORD VAN MSC BELLISIMA, VAN NOVEMBER 2021 TOT MAART 2022

 

Boek uw wintercruise van 7 nachten naar Saoedi-Arabië & Rode Zee en geniet van een ongekende combinatie van zon, strand, traditie en cultuur aan boord van de MSC Bellissima. U doorkruist het Midden-Oosten door Saoedi-Arabië en Jordanië met tal van UNESCO werelderfgoedsites en prachtige stranden.

Een uitgelezen kans om een uitzonderlijke selectie van havens en bestemmingen in Saoedi-Arabië en Jordanië te ontdekken, inclusief wekelijkse aanlopen in de haven van Jeddah, King Abdullah Economic City, samen met Yanbu, een zee & zon bestemming en de toegangspoort tot de UNESCO werelderfgoedsite van AlUla. Petra, via Aqaba, completeert dit opwindende nieuwe aanbod in de regio.

Kies uw vertrekdatum en kies voor onze "Fly & Cruise"-formule met vertrek vanuit Parijs, dankzij een speciaal partnerschap met de luchtvaartmaatschappij “Saudia Airlines ”.

 

 

VOORWAARDEN GELDIG VOOR CRUISES VAN WINTER 21-22 EN VERDER :

Om uw gemoedsrust voor uw volgende vakantie te verzekeren, eist MSC Cruises van alle gasten een verzekeringspolis die alle risico's dekt in verband met de COVID-19, met inbegrip van annulering, repatriëring en medische kosten. Voor uw gemak kunt u kiezen voor ons nieuw MSC COVID-19 beschermingsplan dat dekking biedt voor, tijdens en na uw cruise. In samenwerking met Europ Assistance dekt het MSC COVID-19 beschermingsplan annuleringskosten en daarmee verband houdende medische en vervoerskosten. U kunt ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.

 

Tarieven geldig voor alle nieuwe boekingen tot de afvaart van het schip, onder voorbehoud van beschikbaarheid. De cruiseprijzen zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale pri­­­js per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel service kosten.  De verplichte hotel service kosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, kunnen aan boord aan het einde van de cruise worden betaald of kunnen bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel service kosten is niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. Voor meer informatie raadpleeg de pagina Algemene informatie, onderdeel "Hotel Servicekosten".
Prijzen zijn exclusief vervoer indien van toepassing, pakketten, excursies tijdens aanloophavens, optionele verzekeringen, formaliteiten en persoonlijke aankopen.
 
Kan gecombineerd worden met MSC Voyagers Club korting.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de algemene verkoopvoorwaarden.