SAOEDI-ARABIË & RODE ZEE: BOEK NU UW WINTERCRUISE

AAN BOORD VAN MSC MAGNIFICA, VAN NOVEMBER 2021 TOT MAART 2022

 

Boek uw 7-daagse wintercruise naar de Rode Zee en geniet van een ongekende combinatie van zon, strand, traditie en cultuur aan boord van MSC Magnifica en reis door het Midden-Oosten met stops in Saoedi-Arabië, Jordanië, Egypte, inclusief tal van UNESCO-werelderfgoedlocaties en prachtige stranden.

Krijg de unieke kans om de wonderen van Jeddah, Ras Al-Abyad, Al Wajh en AlUla, Yanbu Al Bahr (Saoedi-Arabië), Aqaba en Petra (Jordanië), Safaga en Luxor (Egypte) in één week te ontdekken.

Selecteer uw vertrekdatum en ontvang de beste fly & cruise prijs, inclusief een comfortabele Saudia vlucht vanuit de meeste grote Europese hoofdsteden en New York. 

Het excursieaanbod voor cruises in Saoedi-Arabië en de Rode Zee zal binnenkort beschikbaar zijn.

 

 

VOORWAARDEN GELDIG VOOR CRUISES VAN WINTER 21-22 EN VERDER :

Tarieven geldig voor alle nieuwe boekingen tot de afvaart van het schip, onder voorbehoud van beschikbaarheid. De cruiseprijzen zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale pri­­­js per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel service kosten.  De verplichte hotel service kosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, kunnen aan boord aan het einde van de cruise worden betaald of kunnen bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel service kosten is niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. Voor meer informatie raadpleeg de pagina Algemene informatie, onderdeel "Hotel Servicekosten".
Prijzen zijn exclusief vervoer indien van toepassing, pakketten, excursies tijdens aanloophavens, optionele verzekeringen, formaliteiten en persoonlijke aankopen.
 
Kan gecombineerd worden met MSC Voyagers Club korting.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de algemene verkoopvoorwaarden.