Onze manier om u te bedanken:
5% korting combineerbaar met al huidige aanbiedingen*

We hopen u snel weer aan boord van één van onze schepen te zien. Om onze dankbaarheid te tonen dat u koos voor MSC, bieden we u een kortingscode van 5% die kan worden gecombineerd met onze huidige aanbiedingen*! 

 

Waar wacht u nog op? U heeft slechts 14 dagen de tijd om van deze uitzonderlijke korting te profiteren! Kies uw volgende bestemming en boek nu uw volgende cruise!

 
Hoe u uw promotiecode kan gebruiken:
1. Kies uw cruise
2. Boek op onze website, bel ons callcenter of bezoek uw reisbureau.
3. Gebruik uw promotiecode om te profiteren van de korting (op onze website kunt u deze gebruiken tijdens de laatste stap van de boeking).

VOORWAARDEN

Promotiecode is 14 dagen geldig voor alle nieuwe boekingen, onder voorbehoud van beschikbaarheid, behalve voor de MSC World Cruise. Tarief op basis van twee personen bij vol-pension. De prijs is exclusief transport (indien van toepassing), verzekering, drankjes, servicekosten en persoonlijke aankopen. Per kajuit en per boeking kan slechts één promotiecode worden gebruikt. Deze kan worden gecombineerd met de MSC Voyagers Club korting en al onze andere huidige promoties. Voor alle reserveringsvoorwaarden, raadpleeg de algemene verkoopsvoorwaarden.
help Boek met een MSC Medewerker
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers