FLY & CRUISE: LANG LEVE DE ZOMER!

Uw complete zomervakantie van 2022

Op zoek naar de perfecte zomervakantie voor 2022? Ontdek samen met MSC Cruises de mooiste bestemmingen in de Middellandse Zee. Een zorgeloze vakantie met uw partner, familie of vrienden beleeft u aan boord van één van onze prachtige schepen. Ontdek nu onze Fly & Cruise-pakketten met vluchten vanuit nabije steden als Brussel en Keulen.


Profiteer nu van extra aantrekkelijke prijzen tijdens onze "Lang Leve de Zomer" weken! Deze aanbieding is ook te boeken in combinatie met een drankpakket.

Waarom kiezen voor een vlucht bij MSC?
- De vluchten worden uitgevoerd door erkende maatschappijen;
- De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en ruimbagage;
- Inclusief transfers van- en naar inschepings- en ontschepingshavens;
- Aansluitgarantie bij vertraging als u uw vlucht boekt bij MSC Cruises*;
- Bagagerecovery service**;
- Vanaf 2 uur voor vertrek assistentie mogelijkheid op de luchthaven;
- Telefoonnummer voor assistentie in het geval van nood.

Voorwaarden

*Geldig in het geval een vlucht welk vertraagd of geannuleerd is. MSC Cruises zorgt op haar kosten voor een nieuwe vlucht, transfers en eventueel verblijf naar een (andere) beschikbare inschepingshaven.

**Indien uw koffer tijdens de heenreis niet op tijd aankomt bij het schip, zorgt MSC Cruises ervoor dat uw koffer z.s.m. geleverd wordt in uw hut. In sommige vaargebieden dient er rekening mee gehouden te worden dat identificatie nodig is voor het in ontvangst nemen van uw koffer. 


Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 1 mei 2022 t/m 30 november 2022. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen.

De totaalprijs is inclusief de hotelservicekosten per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De hotelservicekosten zijn verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De hotelservicekosten zijn niet van toepassing voor kinderen die jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie.

Kan gecombineerd worden met MSC Voyagers Club korting en andere aanbiedingen en kortingen.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de Algemene Verkoopvoorwaarden.

help Boek met een MSC Medewerker
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers