HET IS TIJD OM ECHTE VAKANTIE TE BELEVEN
Zomercruises, met het Easy drankenpakket inbegrepen!

Op zoek naar een cruise zonder gedoe?
MSC Cruises zorgt voor alles!

Ontdek onze routes en bestemmingen voor uw volgende zomervakantie op zee. Het aanbod is geldig tot 31 augustus 2021.

Kies de bestemming van uw dromen: de Middellandse Zee met de Griekse eilanden, het Middellandse Zeebekken of Noord-Europa. 

Voor een grote selectie afvaarten voor de zomer van 2021 is het Easy drankenpakket inbegrepen. Geniet van een ruim assortiment alcoholische en niet-alcoholische dranken, verkrijgbaar in alle bars, buffetrestaurants en hoofdrestaurants.

Om uw vakantie zonder zorgen te plannen, bieden wij u onze flexibele boekingsvoorwaarden voor alle afvaarten, zodat u uw cruise gratis kunt uitstellen tot 15 dagen voor vertrek bij een Cruise only (en 21 dagen bij een Fly & Cruise pakket).

Duik in een wereld van ontdekkingen!
Boek nu uw zomervakantie

VORWAARDEN:

Tarieven geldig voor alle nieuwe boekingen tot de afvaart van het schip, onder voorbehoud van beschikbaarheid voor de cruises van enkel het zomerseizoen 2021.
De prijzen van de cruises zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise, zij omvatten de cruise volgens de geplande route, de accommodatie volgens het type kajuit en de gekozen beleving, het volpension aan boord en de belastingen en havengelden.
In de prijzen zijn niet inbegrepen: vervoer, indien van toepassing, pakketten, excursies tijdens de tussenstops, optionele verzekeringen, formaliteiten, aan boord of bij de reservering te betalen servicekosten en persoonlijke aankopen.

Kan gecombineerd worden met MSC Voyagers Club korting.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de algemene verkoopvoorwaarden.