HET IS TIJD OM ECHTE VAKANTIE TE BELEVEN
herfstcruises, met het Easy drankenpakket inbegrepen!

Op zoek naar een cruise zonder gedoe?
MSC Cruises zorgt voor alles!

Ontdek onze routes en bestemmingen voor uw volgende herfstvakantie op zee. Het aanbod is geldig tot 30 september 2021..

Kies de bestemming van uw dromen: het Middellandse Zeegebied, de Adriatische Zee met de Griekse eilanden of Noord-Europa

Voor een grote selectie afvaarten voor de herfst van 2021 is het Easy drankenpakket inbegrepen. Geniet van een ruim assortiment alcoholische en niet-alcoholische dranken, verkrijgbaar in alle bars, buffetrestaurants en hoofdrestaurants.

Om uw vakantie zonder zorgen te plannen, bieden wij u onze flexibele boekingsvoorwaarden voor alle afvaarten, zodat u uw cruise gratis kunt uitstellen tot 15 dagen voor vertrek bij een Cruise only (en 21 dagen bij een Fly & Cruise pakket).

Duik in een wereld van ontdekkingen!
Boek nu uw herfstvakantie

VORWAARDEN:

Om uw gemoedsrust voor uw volgende vakantie te verzekeren, eist MSC Cruises van alle gasten een verzekeringspolis die alle risico's dekt in verband met de COVID-19, met inbegrip van annulering, repatriëring en medische kosten. Voor uw gemak kunt u kiezen voor ons nieuw MSC COVID-19 beschermingsplan dat dekking biedt voor, tijdens en na uw cruise. In samenwerking met Europ Assistance dekt het MSC COVID-19 beschermingsplan annuleringskosten en daarmee verband houdende medische en vervoerskosten. U kunt ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.

 

Tarieven geldig voor alle nieuwe boekingen tot de afvaart van het schip, onder voorbehoud van beschikbaarheid voor de cruises van enkel het zomerseizoen 2021.
De prijzen van de cruises zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise, zij omvatten de cruise volgens de geplande route, de accommodatie volgens het type kajuit en de gekozen beleving, het volpension aan boord en de belastingen en havengelden.
In de prijzen zijn niet inbegrepen: vervoer, indien van toepassing, pakketten, excursies tijdens de tussenstops, optionele verzekeringen, formaliteiten, aan boord of bij de reservering te betalen servicekosten en persoonlijke aankopen.

Kan gecombineerd worden met MSC Voyagers Club korting.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de algemene verkoopvoorwaarden.

help Boek met een MSC Medewerker
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers