Verenigde Staten & Canada

De stad Québec en Boston: De oudste nederzettingen op de Atlantische Kust
Canada: Ontdek het meest oostelijke deel van een gigantische natie
Een reis naar de geboorteplaats van de Verenigde Staten: Van Maine naar New York

Vind Verenigde Staten & Canada cruises

Verenigde Staten & Canada cruises

Stukje bij beetje de oostkust van Noord-Amerika verkennen
Stukje bij beetje de oostkust van Noord-Amerika verkennen

De Verenigde Staten en Canada hebben geen introductie nodig MSC Cruises neemt je mee op een reis waar je de naties tot in hun hart leert kennen en een bezoek brengt aan de plekken waar ze hun eerste stappen hebben gezet.
Op een MSC Cruise krijg je veel te zien van Noord-Amerika: het kleurrijke St. John op het oostelijke punt van Newfoundland, het pastorale landschap van het Prins Edwardeiland en zijn hoofdstad  CharlottetownSydney en Halifax aan beide kanten van het beboste Nova Scotia en de oude stad van Québec aan de oevers van de Saint Lawrencerivier.
 
MSC Cruises heeft het beste van Canada met een uitzicht over de Atlantische Oceaan gekozen en biedt zo een mix van tradities en het hedendaagse leven, zonder de onbedwingbare natuuromgeving die op de deuren van de stad klopt, over te slaan.
 
Voor de Verenigde Staten van Amerika biedt MSC Cruises u de hoogtepunten van de oostkust: de elegantie van New England in Newport, de restanten van de vroegere tijden van Maine in het betoverende Bar Harbor en tenslotte de kalmte van Massachusetts en zijn hoofdstad Boston, dat een rijke geschiedenis en cultuur kent, maar vandaag ook een moderne, dynamische stad is.

Haven in de Verenigde Staten & Canada