CRUISEMAAND
10% speciale korting voor de zomer van 2020

Boek nu uw volgende vakantie en ontdek de rijkdom van het Middellandse Zeegebied, de charme van de Adriatische Zee of de mooiste landschappen van Noord-Europa.

   
Kies de cruise die bij u past en scheep in op de MSC OperaMSC LiricaMSC SinfoniaMSC SplendidaMSC Divina of MSC Grandiosa - ons nieuwste vlaggenschip! Geniet van een onvergetelijke vakantie aan boord van onze luxe schepen en laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod van entertainment voor het hele gezin. 


Van 01 tot 31 oktober 2019 krijgt u 10% korting op een selectie van bestemmingen voor de zomer van 2020*: Iedereen vindt wat hij zoekt!

Bent u lid van de MSC Voyagers Club? Profiteer dan ook van uw 5% extra korting!

 Ontdek al onze routes!


Aarzel niet om van dit aanbod gebruik te maken door contact op te nemen met een reisbureau in uw buurt. 
of ons callcenter op +32 2 401 89 30.

 


 

VOORWAARDEN: 
*Aanbod geldig van 1 tot 31 oktober 2019 met 10% korting op een selectie van cruises, voor elke reservering in een tweepersoonskajuit. Voor reserveringen in drie- of vierpersoonskajuiten geldt de korting voor passagiers 1 en 2.
De prijs is inclusief: de cruise volgens de geplande route, accommodatie volgens het type kajuit en de gekozen beleving, volpension aan boord, havenbelastingen en kosten.
De prijs is exclusief: vervoer, drank, optionele excursies tijdens tussenstops, optionele verzekering, formaliteiten, servicekosten die aan boord moeten worden betaald en persoonlijke aankopen.
Aanbieding kan worden gecombineerd met de MSC Voyagers Club korting. Aanbod beschikbaar in de reisbureaus die deelnemen aan de actie of door te bellen met ons callcenter. De promotiecode is niet van toepassing op de website www.msccruises.be
Voor alle reserveringsvoorwaarden, raadpleeg de algemene verkoopsvoorwaarden.