DE ZEE ALTIJD
Boek een 7-daagse cruise aan boord van de MSC GRANDIOSA vanaf 24 januari

We zijn blij te kunnen aankondigen dat de MSC Grandiosa op 24 januari terugkeert naar zee. Het laatste ministeriële decreet dat op 14 januari door de Italiaanse regering is uitgevaardigd, geeft namelijk toestemming om de cruiseactiviteiten te hervatten, ondersteund door het gedegen gezondheids- en veiligheidsprotocol van MSC.


Ga met ons mee aan boord van de MSC Grandiosa - het nieuwste vlaggenschip van onze vloot - voor een onvergetelijke cruise van 7 nachten in de westelijke Middellandse Zee, waarbij u de Italiaanse havens van Genua (Portofino), Civitavecchia (Rome), Napels (Pompeii), Palermo en Malta (Valletta) aandoet.


Om de populairste bestemmingen te ontdekken tegen een voordelig tarief, is een selectie van 3 excursies * beschikbaar voor 100 €. Om dit excursiepakket te selecteren, kiest u het tarief "Welkom terug met excursies" bij het boeken van uw cruise.

Tijdens uw cruise is uw gezondheid en veiligheid onze topprioriteit, zodat u uw liefde voor het cruisen en de zee met volledige gemoedsrust kunt blijven delen ***. 

Voorafgaand aan uw cruise kunt u ook ons Covid-beschermingsplan ** toevoegen voor slechts €25 per persoon en per cruise, om met een gerust hart van uw cruise te kunnen genieten. Kinderen tussen 0 en 1 jaar oud worden zonder extra kosten gedekt door de verzekering. * Om ervoor te zorgen dat aan land dezelfde strenge gezondheids- en veiligheidseisen gelden als aan boord, kunnen gasten die van boord willen gaan, dit alleen doen door deel te nemen aan een van onze MSC-tours. Extra tours kunnen ook aan boord worden geboekt. Heeft u een voucher voor een toekomstige cruise (FCC)? Boek een cruise met MSC Magnifica en ontvang tot 3 gratis excursies aan wallees hier meer.

** Om uw gemoedsrust tijdens uw volgende vakantie te garanderen, vereist MSC Cruises dat al haar gasten een verzekering hebben die alle aan COVID-19 gerelateerde risico's dekt, inclusief annulerings-, repatriërings- en medische kosten. Voordat u de reservatie afrondt, kunt u het MSC COVID-19 Protection Plan toevoegen aan uw cruise. Deze biedt dekking vóór, tijdens en na uw cruise. In samenwerking met Europ Assistance dekt het MSC COVID-19 Protection Plan zowel de annuleringskosten als de medische en aanverwante transportkosten. Het staat u ook vrij contact op te nemen met een verzekeringsmaatschappij naar keuze.

Vanwege de COVID-19 pandemie waar de wereld nog steeds mee te maken heeft, zal MSC Cruises haar MSC Covid-19 Protection Plan uitbreiden naar het hele winterseizoen 20-21 van de MSC Grandiosa en MSC Magnifica.
AVanaf 25 december, alvorens uw reservatie af te ronden, zal het mogelijk zijn om het MSC COVID-19 Proctection Plan toe te voegen aan de cruise voor de prijs van 25 euro per persoon. Aangezien deze ongekende situatie voortdurend evolueert, zal MSC Cruises de situatie continu monitoren en, indien nodig, de mogelijkheid evalueren om het Covid-19 Protection Plan uit te breiden naar andere winterbestemmingen en naar het zomerseizoen 2021.
In het geval van de zomercruises zal het Covid-19 Protection Plan 60 dagen voor de vertrekdatum beschikbaar zijn. (Eerst mogelijke vertrekdatum is 27 maart 2021).


Houd er rekening mee dat als u een MSC cruise heeft geboekt die gepland staat om te vertrekken tot 31 oktober 2020 en u heeft nog geen voucher om in te wisselen voor een toekomstige cruise, u uw boeking kunt overzetten naar MSC Grandiosa. Voor meer details, zie ons compensatiebeleid hier.