DE ZEE, ALTIJD
Boek een 10-nachtcruise aan boord van de  MSC MAGNIFICA

Cruise met MSC Magnifica in de westelijke en oostelijke Middellandse Zee, waarbij u Genua, Livorno, Civitavecchia en Messina in Italië aandoet; Katakolon (Olympia) en Piraeus (Athene) in Griekenland en vervolgens Malta in Valletta.

Om de meest gewilde bestemmingen te ontdekken tegen een voordelig tarief, is een selectie van 3 excursies * beschikbaar voor €100. Om dit excursiepakket te selecteren, kiest u het tarief "Welkom terug met excursies" bij het boeken van uw cruise.
 
Tijdens uw cruise is uw gezondheid en veiligheid onze topprioriteit, zodat u uw liefde voor het cruisen en de zee met volledige gemoedsrust kunt blijven delen ***.

Voorafgaand aan uw cruise kunt u ook ons Covid-beschermingsplan ** toevoegen voor slechts €25 per persoon en per cruise, om met een gerust hart van uw cruise te kunnen genieten. Kinderen tussen 0 en 1 jaar oud worden zonder extra kosten gedekt door de verzekering.

 * Om ervoor te zorgen dat aan land dezelfde strenge gezondheids- en veiligheidseisen gelden als aan boord, kunnen gasten die van boord willen gaan, dit alleen doen door deel te nemen aan een van onze MSC-tours. Extra tours kunnen ook aan boord worden geboekt. Heeft u een voucher voor een toekomstige cruise (FCC)? Boek een cruise met MSC Magnifica en ontvang tot 3 gratis excursies aan wallees hier meer.

** Om uw gemoedsrust tijdens uw volgende vakantie te garanderen, vereist MSC Cruises dat al haar gasten een verzekering hebben die alle aan COVID-19 gerelateerde risico's dekt, inclusief annulerings-, repatriërings- en medische kosten. Voordat u de reservatie afrondt, kunt u het MSC COVID-19 Protection Plan toevoegen aan uw cruise. Deze biedt dekking vóór, tijdens en na uw cruise. In samenwerking met Europ Assistance dekt het MSC COVID-19 Protection Plan zowel de annuleringskosten als de medische en aanverwante transportkosten. Het staat u ook vrij contact op te nemen met een verzekeringsmaatschappij naar keuze.

Vanwege de COVID-19 pandemie waar de wereld nog steeds mee te maken heeft, zal MSC Cruises haar MSC Covid-19 Protection Plan uitbreiden naar het hele winterseizoen 20-21 van de MSC Grandiosa en MSC Magnifica.
AVanaf 25 december, alvorens uw reservatie af te ronden, zal het mogelijk zijn om het MSC COVID-19 Proctection Plan toe te voegen aan de cruise voor de prijs van 25 euro per persoon. Aangezien deze ongekende situatie voortdurend evolueert, zal MSC Cruises de situatie continu monitoren en, indien nodig, de mogelijkheid evalueren om het Covid-19 Protection Plan uit te breiden naar andere winterbestemmingen en naar het zomerseizoen 2021.
In het geval van de zomercruises zal het Covid-19 Protection Plan 60 dagen voor de vertrekdatum beschikbaar zijn. (Eerst mogelijke vertrekdatum is 27 maart 2021).