DE ZEE, ALTIJD
Boek een 10-nachtcruise aan boord van de  MSC MAGNIFICA

MSC Magnifica zal haar activiteiten in de Middellandse Zee hervatten met een 10-nachtcruise vanaf 19 oktober 2020. Cruise met MSC Magnifica in de westelijke en oostelijke Middellandse Zee, waarbij u Genua, Livorno, Civitavecchia en Messina in Italië aandoet; Katakolon (Olympia) en Piraeus (Athene) in Griekenland en vervolgens Malta in Valletta.

Om de meest gewilde bestemmingen te ontdekken tegen een voordelig tarief, is een selectie van 3 excursies * beschikbaar voor €100. Om dit excursiepakket te selecteren, kiest u het tarief "Welkom terug met excursies" bij het boeken van uw cruise.
 
Tijdens uw cruise is uw gezondheid en veiligheid onze topprioriteit, zodat u uw liefde voor het cruisen en de zee met volledige gemoedsrust kunt blijven delen ***.

Voorafgaand aan uw cruise kunt u ook ons Covid-beschermingsplan ** toevoegen voor slechts €18 per persoon en per cruise, om met een gerust hart van uw cruise te kunnen genieten. Kinderen tussen 0 en 1 jaar oud worden zonder extra kosten gedekt door de verzekering.

 * Om ervoor te zorgen dat aan land dezelfde strenge gezondheids- en veiligheidseisen gelden als aan boord, kunnen gasten die van boord willen gaan, dit alleen doen door deel te nemen aan een van onze MSC-tours. Extra tours kunnen ook aan boord worden geboekt. Gasten van wie de cruise van 19 tot 31 oktober is geannuleerd of die een voucher hebben ontvangen die moet worden ingewisseld vanwege annuleringen, worden tot 3 gratis rondleidingen aangeboden, afhankelijk van de geboekte kajuitcategorie op de nieuwe MSC Magnifica routeslees hier meer.

** Om uw gemoedsrust tijdens uw volgende vakantie te garanderen, vereist MSC Cruises dat alle gasten een verzekering hebben die alle risico's met betrekking tot COVID-19 dekt, inclusief annulerings-, repatriërings- en medische kosten. U kunt kiezen voor ons Covid-beschermingsplan of contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij naar keuze.

Houd er rekening mee dat als u een MSC cruise heeft geboekt die gepland staat om te vertrekken tot 31 oktober 2020 en u heeft nog geen voucher om in te wisselen voor een toekomstige cruise, u uw boeking kunt overzetten naar MSC Magnifica. Voor meer details, raadpleeg ons compensatiebeleid hier.