HERFST / WINTER 2020-2021 EN LENTE 2021 CRUISES
Boek uw vakantie met maximale flexibiliteit!

NIEUW: Ontdek onze nieuwe routes: de mooiste bestemmingen van de Middellandse Zee, de warmte in de Caraïben of de magie van de Emiraten en start de winter en het voorjaar met een droomcruise.
 
Bij MSC Cruises willen we ervoor zorgen dat u met een gerust hart uw toekomstige vakantie kunt plannen. Daarom hebben we ons flexibele boekingsprogramma ontwikkeld, waarmee u uw cruise kunt boeken tegen de meest flexibele voorwaarden en tegen uitstekende prijzen. Boek nu uw cruise met de mogelijkheid om uw cruise tot 15 dagen voor vertrek zonder extra kosten uit te stellen (als onderdeel van een cruise only) en 21 dagen als onderdeel van een 'Flight & Cruise' arrangement. Deze voorwaarden zijn geldig voor boekingen tot 31 oktober 2020 voor vertrekken die gepland zijn tot 31 december 2021.
 
Tegelijkertijd hebben we onze gezondheids- en veiligheidsmaatregelen versterkt, die voldoen aan de richtlijnen van de belangrijkste internationale en regionale regelgevende instanties, waaronder de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), en deze zelfs overtreffen.
 
De nieuwe routes 'Herfst/Winter 20-21' en 'Lente 2021' zijn beschikbaar en kunnen vanaf nu geboekt worden.
De komende weken zullen extra routes worden aangeboden.
Wij nodigen u uit om onze website regelmatig te bezoeken voor de laatste updates en kijken ernaar uit om met u mee te reizen.


Heeft u al een cruise bij MSC voor Herfst/Winter 2020 of het voorjaar 2021 geboekt? Klik hier voor de laatste route-updates.