ZOMERCRUISES 2021

Laat u verleiden door onze geweldige aanbiedingen en breng uw volgende zomervakantie op zee door!
 
Of u zich nu liever onder de Caribische zon koestert, de majestueuze fjorden in Noord-Europa bewondert, de pracht van de Middellandse Zee verkent of de wonderen van de Azië ontdekt, u vindt de cruise die bij u past!
 
Comfortabele kajuiten, gevarieerd en kwaliteitsvol dineren, entertainment in Broadway-stijl, kinderanimatie, een fitnessruimte met ultramoderne apparatuur en behandelingen in de MSC Aurea Spa wachten op u aan boord, en nog veel meer. 


Bovenal willen wij u bij MSC Cruises de beste cruise-ervaring bieden, vanaf het moment dat u uw vakantie plant tot aan uw thuiskomst. Met ons Cruise met een gerust hart programma profiteert u van een speciaal flexibel boekingsbeleid om uw plannen aan te passen aan uw behoeften, terwijl u , op vlak van gezondheid, verzekerd bent van het hoogste niveau van hygiëne en veiligheid dankzij onze rigoureuze procedures aan boord.
 
Boek nu uw zomercruise en begin te dromen over uw volgende vakantie.
 
Mogen wij u erop attent maken dat er in de komende weken, voor de zomer van 2021, geleidelijk aan extra routes beschikbaar zullen komen om te boeken. Wij nodigen u dan ook graag uit om onze website regelmatig te bezoeken voor de laatste updates en kijken ernaar uit om samen met u uit te varen.