Stap in een wereld vol ontdekkingen met MSC Cruises


Ervaar het warme welkom dat u aan boord kunt verwachten, het avontuur dat u wacht op elke cruise, onze spectaculaire cruiseschepen, de magie van het entertainment dat wij bieden en de voortreffelijke internationale gerechten die wij serveren in onze restaurants; hier een eerste indruk van de schatten die u zult ontdekken tijdens onze cruises.

VERWELKOMEND


Op een MSC-cruise verwelkomen wij u aan boord, waarbij wij altijd proberen om in elke behoefte van onze gasten te voorzien en hen een werkelijk onvergetelijke vakantie te laten beleven. U zult u welkom voelen door het vriendelijke en professionele optreden van ons gehele boordpersoneel en al snel merken hoe fantastisch hun service is.

Ontdek alle faciliteiten aan boord

AVONTUURLIJK


Ervaar al het moois dat het Middellandse Zeegebied en Zuid-Amerika te bieden hebben, de magie van de Emiraten en Noord-Amerika, de mysteries van het Noorden of het exotische van het Caribisch gebied met onze exclusieve bestemming Ocean Cay MSC Marine Reserve. Overigens zijn Azië of Zuid-Afrika ook prima bestemmingen! Voeg daarbij de vele interessante excursies, ook op maat, en u zult zien dat er eindeloze mogelijkheden zijn om uw nieuwsgierigheid en zucht naar avontuur te bevredigen.

Ontdek onze excursies aan wal

SPECTACULAIR


Aan magie en verwondering geen gebrek aan boord van een MSC Cruiseschip, waar het design elegantie combineert met het spectaculaire. Van de schitterende zwembaden en trappen die met Swarovski-Kristallen bekleed zijn tot de 80 meter lange LED-verlichte koepel over de hoge binnen-promenade, op een cruiseschip beleeft iedereen de tijd van zijn of haar leven.

Ontdek alles over onze Cruiseschepen

ONVERGETELIJK


MSC Cruises werkt altijd met innovatieve wereldmarktleiders als Cirque du Soleil.

Ontdek het fantastische live entertainment met Cirque du Soleil at Sea, dat uitsluitend te zien is op de MSC Meraviglia, MSC BellissimaMSC Grandiosa en de MSC Virtuosa.


Deze serie van acht originele en onderling sterk verschillende shows werden ontworpen om u een heerlijke avond te bezorgen in de intieme en ultramodern ingerichte Carousel Lounge.

Ontdek Cirque du Soleil at Sea

HEERLIJK


Onze chefs en hun competente, door experts opgeleide medewerkers maken van uw diner aan boord een ware belevenis. U zult de hoge kwaliteit van de internationale kaart in onze hoofdrestaurants zeker waarderen. U kunt uzelf ook trakteren op een specialiteitenrestaurant, genieten van het gevarieerde en kwalitatief goede aanbod in ons buffet of even relaxen met een cocktail, voor u bereid door goedgetraind personeel in onze bars met adembenemende uitzichten.

Ontdek waar u kunt Eten & Drinken

MAGISCH


Als u fantastische ervaringen aan boord en eersteklas entertainment zoekt, dan bent u bij MSC Cruises aan het juiste adres. Door ons niet-aflatende streven naar perfectie zijn wij in staat u dag en nacht een ongelooflijk gevarieerd aanbod aan shows te brengen en recreatieve activiteiten te bieden voor het hele gezin.

Ontdek het Entertainment aan boord

"THE SEA AT ITS MOST" OFFICIËLE BELTOON


mobile-phone_SDL

Download de officiële beltoon van de MSC Cruises Brand Campaign's track gecomponeerd door Ennio Morricone.
    
We hebben het geluk gehad dat we de afgelopen jaren verschillende samenwerkingen hebben gehad met de muziekvirtuoos en de legendarische componist Maestro Morricone. Onlangs hadden we de eer om samen te werken met Maestro Ennio Morricone voor onze nieuwe wereldwijde campagne, die in 2020 in alle markten van start is gegaan.
 
Maestro Morricone componeerde een exclusief stuk met de titel "The Sea at its Most" voor de campagne, opgenomen met een orkest in Rome eerder dit jaar. Het stuk benadrukt zijn artistieke beheersing en muzikale veelzijdigheid en slaagt erin om zowel romantisch als emotioneel te componeren, maar toch eigentijds en dynamisch te zijn in zijn stijl. De muziek, die een visueel krachtig merk vertegenwoordigt, versterkt de campagne en draagt als nooit tevoren bij aan het inspirerende verhaal van het merk.
 
Dank u, Maestro.
 
NU DOWNLOADEN

MSC Ringtone_apple-version MSC Ringtone_Android-version

DE ZEE WAS NOOIT ZO ADEMBENEMEND


Beleef een MSC Cruise alsof u nu reeds aan boord bent en maak u klaar voor een geweldige ervaring. Maak een tour aan boord, maak kennis met onze gastvrijheid, kies uit een verscheidenheid aan excursies en activiteiten met zowel avontuur als cultuur, bewonder het spectaculaire ontwerp en de kenmerken van onze schepen en ontdek onze heerlijke restaurants en bars. Blader door onze 360 video's met uw telefoon of via onze website. Voor een nog meeslependere ervaring kunt u de video’s ook bekijken met een VR-headset.

MSC_Thumbail_welcoming_sdl MSC_Thumbail_adventurous Cruise Ships Restaurants & Bars