TWEEDE PERSOON 50% KORTING OP GESELECTEERDE NOORD-EUROPA AFVAARTEN!

Speciale aanbiedingen
Speciale aanbiedingen

Onze nieuwste aanbiedingen direct in uw mailbox. Meld u nu aan!

Bent u ook zo aan vakantie toe? Wanneer u ontsnapt aan de dagelijkse sleur en de tijd neemt om eens om u heen te kijken, dan beseft u pas hoe mooi het leven is! Met deze actie van MSC Cruises geniet u nu samen van nog meer cruiseplezier en de tweede persoon ontvangt 50% korting!
 
Kom echt tot rust terwijl u van de ene naar de andere prachtige bestemming cruiset. Wij hebben de leukste cruises voor u op een rijtje gezet en er een knallende actie van gemaakt! Zo kunt u onbezorgd genieten van rust, ontspanning en de heerlijke zomerzon. Ontdek tevens de afvaarten met vertrek vanuit Amsterdam .
 
Wat is er leuker dan samen op cruise gaan, waarbij de tweede persoon 50% korting ontvangt! Breng deze zomer door op één van de prachtige cruiseschepen van MSC Cruises. Wij nemen u mee op een vakantie die u nooit zult vergeten! Profiteer daarom tijdelijk van deze actie: tweede persoon 50% korting! 
 
Maak uw cruise compleet met ons all-inclusive Allegrissimo drankpakket (volwassene € 26 p.p.p.d. kind € 12 p.p.p.d).
 
Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.