ENKEL EEN CRUISE LAAT U VERRASSENDE PARELS VAN HET NOORDEN ONTDEKKEN

EEN WINTERS AVONTUUR - BESPAAR TOT 50%

MSC Cruises gezondheids- en veiligheidsmaatregelen zijn onderhevig aan verandering en zullen worden aangepast naargelang de pandemie evolueert.

Ontdek de Parels van het Noorden...aan boord van de MSC Magnifica.

Ervaar deze winter de magie van Europese steden met hun eeuwenoude geschiedenis en architectuur.

Vertrek van huis en ga in Zeebrugge aan boord. Uw schip gaat vervolgens naar Ijmuiden, de toegangspoort tot Amsterdam. Uw reis gaat verder met een bezoek aan Hamburg, waarna een stop in Southampton u de mogelijkheid biedt een dag in Londen door te brengen. Daarna gaat het richting Le Havre, waar er mogelijkheden te over zijn voor excursies, of het nu Parijs is, of Rouen, de hoofdstad van Normandië, of het zeer pittoreske Honfleur, keuze genoeg.
Geniet ook gedurende de hele cruise van de warme, gulle seizoenskeuken en de vele ervaringen en activiteiten die enkel de winter kan bieden.

Bovendien is uw gezondheid en veiligheid onze topprioriteit. Daarom implementeren wij aan boord ons gezondheids- en veiligheidsprotocol om uw gemoedsrust te garanderen.

Daarenboven is de reisverzekering COVID-19 ook vereist voor dekking vóór, tijdens en na de cruise. Ons MSC COVID-19 beschermingsplan kan tijdens het boekingsproces worden geboekt voor slechts € 25 p.p.. Zuigelingen van 0 tot 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.

Tot slot kunt u met ons "Boek met een gerust hart" programma ude vertrekdatum en naam wijzigen tot 15 dagen voor vertrek.

VOORWAARDEN :

Tarieven geldig voor nieuwe boekingen tot 8 november 2021, afhankelijk van beschikbaarheid voor de cruises van het winterseizoen 2021-2022. De prijzen van de cruises zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise, zij omvatten de cruise volgens de geplande route, accommodatie volgens het type kajuit en de gekozen beleving, volpension aan boord en belastingen en havengelden.
De prijzen zijn exclusief vervoer indien van toepassing, pakketten, excursies tijdens aanloophavens, optionele verzekeringen, formaliteiten, aan boord of bij de boeking te betalen servicekosten en persoonlijke aankopen.

Kan gecombineerd worden met MSC Voyagers Club korting.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de Algemene Verkoopvoorwaarden.
help Boek met een MSC Medewerker
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers