-50% voor de tweede persoon!
Profiteer van onze voordelige pakketten

Het belangrijkste aanbod van het jaar wordt gelanceerd! Het is het perfecte moment om uw voucher te gebruiken en u te laten verleiden tot een ruime keuze aan routes in het Middellandse Zeegebied, in de Caraïben, in Noord-Europa en zelfs in de Antillen en de Emiraten, van april 2021 tot april 2022.

  1. Kies route en datum
  2. Klik op "Cruise details"
  3. Selecteer in de balk " Beschikbare prijzen " de keuze die overeenkomt met uw wensen


Keuze 1 : Enkel Cruise
Keuze 2 : Cruise + Internet "Browse & Stream" pakket *
Keuze 3 : Cruise + "Dine & Drink" pakket **
Keuze 4 : Cruise + Internet "Browse & Stream" pakket + "Dine & Drink" pakket

Profiteer van ons flexibele cruiseprogramma om uw reisplannen aan te passen aan uw behoeften, terwijl u dankzij onze strenge maatregelen verzekerd bent van het hoogste niveau van veiligheid en gezondheid aan boord. 

 

Heeft u een tegoedbon? Maak van de gelegenheid gebruik om hem te verzilveren. Neem contact op met ons callcenter 02 401 89 30.

Aarzel niet langer en boek nu uw cruise met 50% korting voor de 2e persoon!

VOORWAARDEN

Aanbieding geldig tot en met 14 april 2021, voor alle nieuwe boekingen op een selectie van schepen en data, voor cruises van april 2021 tot april 2022 in de Middellandse Zee, Noord-Europa, het Caribisch gebied, Antillen, de Emiraten, met uitzondering van World Cruise en Themacruises.

De 2de persoon geniet een korting van 50% op het huidige tarief in twee-, drie- of vierpersoonskajuiten, met uitzondering van familiekajuiten. Dit aanbod is niet met terugwerkende kracht, onder voorbehoud van beschikbaarheid op het moment van de boeking. Kan niet worden gecombineerd met andere promoties, behalve MSC Voyagers Club korting.VOORWAARDEN GELDIG VOOR ZOMER 2021 CRUISES :
Tarieven geldig voor alle nieuwe boekingen tot de afvaart van het schip, onder voorbehoud van beschikbaarheid voor de cruises van enkel het zomerseizoen 2021.
De prijzen van de cruises zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise, zij omvatten de cruise volgens de geplande route, de accommodatie volgens het type kajuit en de gekozen beleving, het volpension aan boord en de belastingen en havengelden.
In de prijzen zijn niet inbegrepen: vervoer, indien van toepassing, drankenpakket (behalve als dit in het aanbod - keuze 3 & 4 -vervat is) wifi-pakket (behalve als dit in het aanbod - keuze 2 & 4 - vervat is), excursies tijdens tussenstops, optionele verzekeringen, formaliteiten, aan boord of bij de reservering te betalen servicekosten en persoonlijke aankopen.

VOORWAARDEN GELDIG VOOR CRUISES VAN WINTER 21-22 EN VERDER :
Tarieven geldig voor alle nieuwe boekingen tot de afvaart van het schip, onder voorbehoud van beschikbaarheid. De cruiseprijzen zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale pri­­­js per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel service kosten. De verplichte hotel service kosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, kunnen aan boord aan het einde van de cruise worden betaald of kunnen bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel service kosten is niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. Voor meer informatie raadpleeg de pagina Algemene informatie, onderdeel "Hotel Servicekosten".
Prijzen zijn exclusief vervoer indien van toepassing, drankenpakket (behalve als dit in het aanbod - keuze 3 & 4 -vervat is) wifi-pakket (behalve als dit in het aanbod - keuze 2 & 4 - vervat is), excursies tijdens tussenstops, optionele verzekeringen, formaliteiten en persoonlijke aankopen.
* Browse & Stream" wifi-pakket " Geldig voor 2 apparaten
Met het "Browse & Stream" pakket kunt u gedurende de hele cruise in contact blijven met vrienden en familie. Stuur sms-berichten via diverse berichtendiensten, surf op het web en verstuur e-mails met behulp van uw apparaten.

Onbeperkte data
24-uurs toegang
Surfen op het internet
E-mails en afbeeldingen verzenden/ontvangen
Chatten via messaging-applicaties (bijv. WhatsApp)
Videobellen
Streaming video's en muziek
Live publicaties op sociale netwerken

** Diner & Drinkpakket (volwassene)
Dranken tijdens de lunch en het diner inbegrepen in het hoofdrestaurant en het buffet (behalve specialiteitenrestaurants).
Dranken inbegrepen: selectie van wijnen per glas, bier van het vat, frisdranken, vruchtensappen per glas en mineraalwater.

Voor alle reserveringsvoorwaarden verwijzen wij u naar de Algemene Verkoopvoorwaarden.
help Boek met een MSC Medewerker
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers