MSC Grand Voyages

Trans-Atlantische reizen, duiken op de continenten
Reizsen per schip over de wereld, dat is een manier van leven.
Een onverwachte en aangename ervaring

Vind MSC Grand Voyages

MSC Grand Voyages

Het verkennen van verbazingwekkende bestemmingen, gedragen op de golven van de mooiste zeeën ter wereld.

Beleef de natuur en de lokale tradities terwijl u geniet van al het comfort dat is inbegrepen in uw MSC Grand Voyages. Deze cruise is meer dan een eenvoudige vakantie op zee, het is een trans-Atlantische cruise die u de kans geeft om enkele van de meest spectaculaire locaties ter wereld te ontdekken, rijk aan geschiedenis en cultuur.

Voor reizigers van over de hele wereld bieden de trans-Atlantische cruises voor het seizoen 2020-2021 niet minder dan 23 verschillende routes die tussen de 15 en 30 dagen duren. Deze cruises steken, zoals de naam zegt, de oceanen over om van het ene continent naar het andere te reizen:  Europa, Azië, Amerika en Afrika, de keuze is aan u.  Met onder andere transatlantische cruises vanuit Southampton, kan u genieten van een enig en exclusief avontuur over de Atlantische Oceaan, het herbeleven van de grote reizen uit het verleden op een ontspannen manier en in alle comfort.


Elke haven heeft een groot aanbod aan excursies. Ook aan boord kan u uw ontdekkingsreis voortzetten met volledige thematische menu's die de culinaire tradities van landen en regio's over de hele wereld weerspiegelen.  Een trans-Atlantische cruise is ook de perfecte gelegenheid om te profiteren van de diverse activiteiten aan boord, zoals het op de bestemming geïnspireerde muziekprogramma, danslessen, lezingen, kunstzinnige activiteiten en nog veel meer of om tijd door te brengen aan het zwembad of in de Balinese MSC Aurea Spa.  ‘s Avonds kunt u genieten van ons muzikale programma, onze theatervoorstellingen in Broadway-stijl. 


En voor een volledig op maat gemaakte reis met maximale privacy en een zeer persoonlijke service kiest u voor MSC Yacht Club*, een schip in het schip op het prestigieuze boegdek van onze schepen waar u wordt verwend door een 24/7 butler en u steeds kan dineren in het privaat YachtClub restaurant.


Kies uw bestemming en u keer terug met herinneringen die een leven lang meegaan.


* beschikbaar op MSC Grandiosa, MSC Seaview, MSC Seaside, MSC Meraviglia, MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida en MSC Fantasia.

EEN AUTHENTIEKE ONTDEKKING

.

Excursies

Maak uw cruise nog specialer

Maak uw cruise nog specialer

Zorgvuldig samengesteld en geleid door meertalige gidsen om uw ervaring te verrijken en echt inzicht te geven in elke nieuwe cultuur, zijn deze excursies* de perfecte manier om enkele van de meest interessante plekken op de planeet te bezoeken.


*inclusieve excursies bedrag afhankelijk van de marktvoorwaarden & condities

Dineren

Hoogwaardig themamenu met elke dag een andere menukeuze

Aan boord worden heerlijke gerechten geserveerd die geïnspireerd zijn op elke nieuwe bestemming. Vervolg uw ontdekkingsreis met volledige thematische menu's die elke avond veranderen om de culinaire tradities van landen en regio's over de hele wereld te weerspiegelen, zoals mediterraan, Arabisch, Frans, Spaans, Braziliaans, Vietnamees, Maleisisch, Japans, Turks en nog veel meer.
Het buffet is open voor ontbijt, lunch, diner en late night snacks.
Hoogwaardig themamenu met elke dag een andere menukeuze

Dagactiviteiten

Geniet de klok rond van leuke nieuwe ervaringen op een schip van MSC Cruises

Geniet de klok rond van leuke nieuwe ervaringen op een schip van MSC Cruises

U vindt volop vermaak aan boord van uw schip, het snuffelen in de winkels aan boord, tennissen of gaan bowlen, zich bezig houden met diverse creatieve activiteiten zoals knutselen, schilderen en origami. U kunt ook danslessen volgen, lezingen geven over de volgende aanloophaven of onderwerpen zoals de sterren bij nacht*.
Of gewoon wat tijd doorbrengen aan de rand van het zwembad.

*Alle activiteiten afhankelijk van beschikbaarheid

Nachtelijke activiteiten

Een wereld van glamour en verbeelding, muziek en spektakel die ontroert en boeit.

Geniet 's avonds van onze shows in Broadway-stijl. MSC Grand Voyage dompelt u onder in de kenmerkende muziek van de landen die u bezoekt, met muzikanten uit meer dan 35 landen, die elk hun vaardigheid en smaak in de muzieksfeer brengen, zoals de tango van Argentinië, de Braziliaanse axé, samba en forró, Caribische muziek en nog veel meer.
Geniet van het luisteren naar popstijlen, jazz, swing en Latijns-Amerikaanse bands, volksmuziek, virtuoze viool- en pianoconcerten. Laat u betoveren door onze hommages aan de muzieklegendes van weleer of geniet van de jamsessies van onze muzikanten. En mocht u uw geluk willen beproeven, dan kunt u een bezoek brengen aan het casino aan boord.
Een wereld van glamour en verbeelding, muziek en spektakel die ontroert en boeit.

Spa & Sport

Geniet van uw vrije tijd op uw cruise

Geniet van uw vrije tijd op uw cruise

Een MSC Grand Voyage brengt u de vrije tijd en de faciliteiten om te ontspannen dankzij onze Balinese spa op zee of om uw conditie te onderhouden en op te bouwen dankzij een ruime keuze aan sportfaciliteiten met een prachtig uitzicht op zee.
De MSC Aurea Spa beschikt over een exotisch interieur van natuursteen, kostbare houtsoorten en rijke mozaïeken, en is uitgerust met specifieke en massagebehandelingen.
Ontspan en laat u verwennen door het discrete personeel van het schip, of stel u op het dek op met de power walking- en joggingbaan om uw dagelijkse beweging te krijgen of bezoek de sportschool voor een persoonlijke workout, wat u ook wilt doen, u vindt het aan boord.

MSC Yacht Club

Een cruise-ervaring als geen ander

Als het uiterste in privacy en een uitzonderlijke service de sleutel is tot uw vaarplezier, dan is de MSC Yacht Club, een afgezonderde haven op de prestigieuze voordekken van onze schepen, ideaal voor u.
Geniet van de 24/7 service van uw persoonlijke butler, slaap in een persoonlijk comfort en dineer in een privéfijnproeversrestaurant met een deskundig geselecteerde gratis wijn.
De MSC Yacht Club is een eigen klasse die tegelijkertijd een constante toegang biedt tot de immense variëteit aan sport, ontspanning en entertainment van wereldklasse die elk MSC Cruises schip onderscheidt.


De MSC Yacht Club is beschikbaar op de MSC Grandiosa, MSC Seaview, MSC Seaside, MSC Meraviglia, MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida en MSC Fantasia.
Een cruise-ervaring als geen ander

Haven in MSC Grand Voyages