EENVOUDIGE EN TOEGANKELIJKE EXCURSIES

Verken elke bestemming in uw eigen tempo
Verken elke bestemming in uw eigen tempo

MSC biedt langzame wandelaars, rolstoel- en scootergebruikers en gasten die graag op eigen tempo en ontspannen op ontdekking gaan, de mogelijkheid om het beste wat elke bestemming te bieden heeft te bezoeken met onze gemakkelijke excursies, op maat gemaakt voor hen.

Door middel van met zorg geselecteerde routes en speciaal ontworpen excursies, kunnen gasten in hun eigen tempo genieten van een trapvrij parcours om zo toch de wonderen van onze diverse bestemmingen in alle comfort te ervaren. Voor kleine groepen zullen aangepaste voertuigen beschikbaar zijn en de routes van de bezoeken zullen altijd voorzien zijn van aangepaste toiletten.

Houd er rekening mee dat voertuigen en hun eisen voor rolstoel & scooter (breedte, hoogte, gewicht) kunnen variëren van circuit tot circuit, dus zorg ervoor dat u de specifieke eisen zorgvuldig controleert binnen elke excursie omschrijving.


Reserveer nu en wees zeker van je plaats, want de beschikbaarheid is beperkt!

 

HAVENS

Bekijk de EENVOUDIGE EN TOEGANKELIJKE EXCURSIES die beschikbaar zijn in de volgende havens:


Caribisch gebied

Cozumel, George Town, Montego Bay, Nassau, Ochos Rios, San Juan, Philipsburg, Charlotte Amalie, King's Wharf


Middellandse Zeegebied

Barcelona, Civitavecchia, Genua, Marseille, Messina, Naples, Palma de Mallorca, Valencia, Valletta

 

RONDLEIDINGEN VOOR IEDEREEN

ALLES WAT U MOET WETEN

Award

Articles[0].Title

Beste nieuwe Excursies


De Excursies aan land in de categorie Makkelijk & Toegankelijk van MSC Cruises zijn verkozen tot Beste Nieuwe Excursies aan Wal bij de Editor-in-Chief Awards 2020.

ONZE PARTNER

"Touroperator van het jaar"

MSC werkt samen met Accessible Travel Solutions, een wereldwijd erkende toeristische expert in het bieden van toegankelijke oplossingen voor personen met beperkte mobiliteit, langzame wandelaars en rolstoelgebruikers.


In 2016 werden zij door Travel Weekly verkozen tot "touroperator van het jaar". Accessible Travel Solutions biedt innovatieve en volledig toegankelijke tours in vele landen over de hele wereld, waardoor een hoge gasttevredenheid wordt gegarandeerd.