help Boek met een MSC Medewerker
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers

Beste zomercruises naar Mykonos, Santorini en verder

Een duik in het blauw met vier prachtige reizen in de oostelijke Middellandse Zee 

Ontsnap deze zomer aan het gewone en bevaar de golven van de mythe met vier ontzagwekkende cruises in het oostelijke Middellandse Zeegebied. Bewonder de wonderen van de Griekse eilanden Mykonos en Santorini, samen met Italië, Kroatië, Turkije, Cyprus en Malta op routes van 7 nachten rond de majestueuze Middellandse Zee. Geniet van de luxueuze gastvrijheid van MSC Armonia, MSC Divina, MSC Musica of MSC Sinfonia en zeil naar een wereld van zonovergoten stranden en oude steden.  

Cruises naar Mykonos

Bij alle vier de cruises kunnen gasten een hele dag en nacht doorbrengen op het betoverende eiland Mykonos. Met tientallen prachtige stranden en feestpaleizen en een ongelooflijk cultureel erfgoed biedt dit eiland eindeloos avontuur, plezier en ontspanning.

 

Mykonos heeft een ongelooflijke verscheidenheid aan excursies te bieden, van de levendige oude stad Hora tot het charmante dorpje Ano Mera. Feest de hele nacht door of onthul de mysteries van het verleden en bewonder de oude ruïnes op het nabijgelegen eiland Delos. 

 

Cruises naar Mykonos

Mykonos Summer 2023 Cruises

Cruises naar Santorini

Vaar over de kristalheldere zee naar het idyllische Santorini. Met een nog langere aanlegperiode is er ruimschoots tijd om te genieten van de buitengewone vulkaanlandschappen, de kubusvormige huizen en de blauwgekalkte kerken van het eiland.

 

Met oude archeologische vindplaatsen zoals de Minoïsche nederzetting Akrotiri, warmwaterbronnen in Palea Kameni en prachtige wijnhuizen zijn er tal van betoverende bezienswaardigheden. Neem een tender vanaf het schip naar het mooiste dorp van het eiland, Oia, om de winkels en cafés te verkennen en te genieten van het prachtige uitzicht.

 

Cruises naar Santorini

Santorini Summer cruises

Vier reizen met nog veel meer te ontdekken buiten Mykonos en Santorini

Er is veel meer dan Santorini en Mykonos. Met dezelfde MSC Cruise ontdekt u enkele van de beste bestemmingen van Italië, Kroatië, Montenegro of Turkije.

BOEK NU UW CRUISE

Voorwaarden

De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de hotel service charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.