Noorse Fjorden Cruises

Destinations, Norwegian Fjords | MSC Cruises

Cruise naar de meest prachtige schatten van Scandinavië 

De Noorse fjorden behoren ongetwijfeld tot de mooiste natuurlijke landschappen ter wereld en zijn in staat indruk te maken met hun majestueuze schoonheid en tijdloze sfeer.
Noorwegen heeft meer dan duizend fjorden, Geirangerfjord en de Naerøyfjord zijn de grootste. Sinds 2005 staan ze op de lijst van UNESCO-erfgoedsites - en ze zijn nu toegankelijk op een exclusieve MSC Noorse fjordencruise.

De Noorse fjordencruise is een van de beste manieren om deze aardse en imposante spektakels te bezoeken dankzij het diepe water eromheen, dat zowel soepel als gemakkelijk te navigeren is. Tijdens een Noorse fjordencruise kunt u deze imposante voorbeelden van natuurlijke schoonheid uit de eerste hand en vanuit het best mogelijke gezichtspunt bewonderen.

Via de Fjordwateren is het mogelijk om enkele van de mooiste steden van Noorwegen te bereiken, waaronder Bergen. Ver buiten de gebaande paden wordt Bergen omringd door de Sognefjord, de op één na langste fjord ter wereld die zich uitstrekt over 204 km.

Voor onze avontuurlijke gasten is het natuurlijke landschap rond de fjorden, met al hun wilde en ongerepte kenmerken, gemakkelijk te ontdekken. Boek van tevoren uw MSC excursie naar de Noorse fjorden en u kunt zich verheugen op speciale excursieroutes, zowel in de bergen als op de gletsjers zelf.

Voor een werkelijk onvergetelijke vakantie die de Noorse fjorden en de belangrijkste steden van Noorwegen ontdekt, kunt u beginnen met browsen per passagier en bestemming hierboven.
 
HAVENS
MSC Noorse fjordcruises zijn gemakkelijk bereikbaar via havens in heel Noorwegen. Kies uit onze volledige lijst met havens in Noorwegen hieronder en ontdek wat ze te bieden hebben als bestemmingen die op zichzelf staan.

HAVENS

Een cruise naar de Noordse Fjorden zijn beschikbaar via vele havens in Noorwegen.

Kies uit onze volledige lijst met havens in Noorwegen hieronder en ontdek wat ze te bieden hebben als bestemmingen die op zichzelf staan.