Middellandse Zee

De historische havens van Italië: van Bari tot Venetië, van Genua tot Napels 
Belangrijke archeologische vindplaatsen en heerlijk eten met onverwachte smaken 
Geniet van de Griekse en Andalusische zon en de verfijnde Franse stadjes

Vind Middellandse Zee cruises

Middellandse Zee cruises

Het mooiste openluchtmuseum

Een vakantie naar de Middellandse Zee met MSC Cruises zorgt ervoor dat u de cultuur, traditie en monumenten die de kustgebieden al eeuwenlang hebben verrijkt van dichtbij kunt meemaken.

Deze cruise biedt u de mogelijkheid om de landen, de mensen en de duizendjarige geschiedenis die zich op deze kusten bevinden te bezoeken en te leren kennen. Zoals de zeelieden van weleer toen ze vanuit Italië naar de Griekse eilanden voeren. 


Reizen met een MSC cruise biedt u de mogelijkheid om de historische havens van Italië van dichtbij te zien: van Bari tot Venetië, van Genua tot Napels. Ook kunt u de pittoreske en verfijnde Franse stadjes zoals Cannes bewonderen en uzelf onderdompelen in de Spaanse cultuur van Barcelona, Malaga, Valencia en Ibiza.

Maak gebruik van de excursies die worden georganiseerd door het personeel om van de Griekse zonneschijn te genieten, om belangrijke archeologische vindplaatsen te bezoeken of om een passie te ontwikkelen voor Kroatische muziek.

Zelfs de Zwarte Zee en Israël zullen herkenbare locaties worden na een cruise op de Middellandse Zee met MSC Cruises. En als de Middellandse Zee niet genoeg is, kunt u MSC cruises kiezen die verder gaan dan Gibraltar voor een kort bezoek aan de Portugese kusten Lissabon en Funchal en de Canarische Eilanden. Italië, Spanje, Marokko, het Oosten en het Westen: ze zijn nooit zo dichtbij geweest als op een cruise met MSC Cruises.

MSC GRANDIOSA'S GROTE HERSTART

Articles[0].Title

WAT ZEGGEN ONZE GASTEN OVER DE HERSTART

Lees alles over de uitstekende ervaring aan boord en aan wal met MSC Grandiosa via de beoordelingen van onze eerste cruisers die tijdens op zee gingen.  
 
We kijken er naar uit om u weer aan boord te verwelkomen!

Havens in de Middellandse Zee