Duurzame Excursies aan Wal: MSC Protectours

Wat wordt er bedoeld met Protectours?

Wij zetten ons in om al het moois dat de natuur te bieden heeft te behouden voor toekomstige generaties. Door te letten op duurzaamheid bij alles wat we doen, helpt PROTECTOURS dit essentiële doel te bereiken. Bij 70% van de excursies ondernemen wij activiteiten die zero impact op het milieu hebben – denk hierbij aan wandelen, fietsen of kajakken – of activiteiten die een bijdrage leveren aan de natuur, bijvoorbeeld bomen planten of het strand schoonmaken. Op die manier leert u de natuur vanuit een andere invalshoek kennen en levert u ook nog een bijdrage aan het behoud ervan en aan een groenere toekomst!

 

Verbazingwekkende ervaringen

Articles[0].Title

Met PROTECTOURS doen de mensen in nauw contact met de natuur of een leefgemeenschap onvergetelijke ervaringen op in uiteenlopende omgevingen overal ter wereld. Onder begeleiding van een lokale gids die alles weet van de plaatselijke diersoorten of tradities kunt u IJsland te paard verkennen of helpt u pasgeboren zeeschildpadjes te redden in de Caraïben, neem deel aan een opruimactie in de woestijn rond Abu Dhabi, verken IJsland te paard of geniet van het prachtige landschap van Corfu en ontdek de magische wereld van de bijen.
Ontdek deze nieuwe serie van milieuvriendelijke excursies!

MSC Cruises en het milieu

De zee en de oceaan hebben altijd de basis gevormd van MSC Cruises, waardoor wij ons diep verantwoordelijk voelen voor het behoud en de bescherming ervan. Niets is voor ons zo belangrijk als de omgeving waarin wij opereren, de gasten die met ons meereizen, de mensen die voor ons werken, de steden die wij aandoen en de gemeenschappen waar wij mee in aanraking komen. Onze inzet zet zich ook voort bij onze activiteiten aan land.  PROTECTOURS  biedt gasten een ruime keuze aan milieuvriendelijke excursies aan wal en stimuleert ook de plaatselijke partners waarmee samengewerkt wordt om steeds te blijven letten op de duurzaamheid van de excursies die zij ontwikkelen.

Om een voorbeeld te noemen, plastic voor eenmalig gebruik wordt niet geaccepteerd bij deze excursies.

Waar Protectours te vinden is

Geniet van een onvergetelijke ervaring in een van de volgende havens

MIDDELLANDSE ZEEGEBIED

Barcelona (Spanje), Cagliari (Italië), Naples (Italië), Corfu (Griekenland), Rhodos (Griekenland), Katakolon (Griekenland), Kotor (Montenegro), Zadar (Kroatië)


CARAÏBISCH GEBIED

Castries (Saint Lucia), Cozumel (Mexico), Philipsburg (Sint Maarten), San Juan (Puerto Rico), Montego Bay (Jamaica), Ocho Rios (Jamaica), Nassau (Bahamas), Roseau (Dominica), Freeport (Grand Bahamas), Puerto Limon (Costa Rica), Costa Maya (Mexico), Cartagena (Colombia)


NOORD EUROPA

Kopenhagen (Denemarken), Helsinki (Finland), Rotterdam (Nederland), Reykjavik (IJsland), Invergordon (Verenigd Koninkrijk), Stavanger (Noorwegen), Trondheim (Noorwegen)


DUBAI, ABU DHABI, QATAR

Abu Dhabi (Verenigde Arabische Emiraten)